Veliki Brat Nemešu uručio lažnu nagradu

Kako god nekome okrutno izgledala igra Velikog Brata sa Nemešem, jedno je sigurno, gledanost Nemeševe pesme raste. Osim toga, Brat ga je okrenuo onome zbog čega je ovaj zgodni Beograđanin sa predivnim glasom i detinjastim ponašenjem i ušao u reality.

Ako ste se pitali ko daje glasove Marijani, ukoliko to više nisu njeni prijatelji i rodbina, što je bilo za očekivati, onda postaje jasnija njena rečenica: "Iskoristili ste me, sad me pustite van".
Zvuči paradoksalno, ali može biti tačno da je Marijana iskorištena, a sada se sa tim suočava jer je sama inicirala sve što joj se dogodilo. Ali nije baš sve kao što izgleda.

Prvo je izgledalo da je Marijana, uprkos svom ponašanju koje se može nazvati "više nego slobodnim" i sa ne sasvim jasnim motivima i emocijama, zapravo najveća tragičarka svih serijala Velikog Brata. Onda je odjednom tu poziciju tragičara zauzeo Nemeš. A psiholozi, kakvih, verujemo ima i u Kući Velikog Brata znaju da onaj koga sažaljevaju ima dobre šanse da preko noći javnost preokrene na svoju stranu.

Od likovanja, preko žaljenja do "oreola žrtve" koja vrlo brzo dobija podršku zapravo je karatak put. Tako se može dogoditi da baš zbog toga što je strašno i surovo namagarčen, Nemeš počinje da dobija podršku publike koja ne odobrava da se bilo ko, pa makar i u Velikom Bratu poigrava sa ljudskim emocijama i životima.

Dakle, možda će Nemeš ili Marijana sada biti prvi naredni izbačeni iz kuće i možda je to najbolje što im se trenutno može dogoditi. Ali ni redosled po kom će neko od njih biti izbačen nije nebitan. Psiholozi znaju zašto, a mi ćemo gledati kako razmišljaju i šta spremaju.

Jer, nije slučano prikazivanje Marijani scene kako Nemeš slavi svoju "nagradu" u krevetu sa dve bivše ukućanke. Nije bilo nikakvih intimnosti već samo radosti. Dakle, Marijana ne bi trebalo da brine za Nemeševu vernost. Ali bi ta scena za nju mogla biti dobar izgovor za mnogo jači razlog. A šta je čemu razlog, zna najbolje Marijana. Bolje od Nemeša.

Pogledajte još