I ŽENE I MUŠKARCI IH OBOŽAVAJU: Četiri najpopularnije seksualne maštarije

Vođenje ljubavi je jedan od najlepših trenutaka u svakoj vezi. Kada osetite napetost, odvucite partnera u spavaću sobu i prepustite se strastima ili se udobno smestite u krevet i uživajte, ali u mislima.

Seksualne maštarije su blagotovorne i mogu da podstaknu želju i nagon za uživanjem. Za njih ne mora da zna čak ni osoba sa kojom delite postelju.

Četiri najčešće maštarije sreću se kod pripadnika oba pola.

1. Seks sa više osoba

Da, jedna od najpopularnijih seksualnih maštarija je seks sa više ljudi. Ipak, veliki broj ljudi je zatvoren za ovakvu vrstu odnosa, pa često sve ostaje samo u mislima.

Savet: pronađite dve osobe koje su vam privlačne i seksualno vas uzbuđuju i zamislite mesto na kojem ste to oduvek želeli da uradite. Zamislite da razmenjujete nežnosti, a možete i da odredite ko je taj koji vodi glavnu ulogu - u krajnjem slučaju to je vaš film, možete da ga režirate kako želite. A na posletku, sve će ostati u vašoj glavi i mašti.

2. Seks sa strancem

Vidite privlačnog stranca u autobusu ili u klubu i poželite da mu skočite oko vrata i da sa njim imate divlji i neobavezan seks? Mnoge žene imaju tu maštariju i mogu to da zamisle. Bez obzira na to gde i kako želite da budete zavedeni ili da vi zavodite, u mislima to možete i da ostvarite, zato se prepustite.

3. Seks u javnosti

Opasnost da nas drugi uhvate tokom seksa na javnom mestu je još jedna maštarija koja se mnogima "muva" u mislima. Čak iako u stvarnosti pokušavamo da se sklonimo i ne želimo da nas bilo ko vidi kad vodimo ljubav, u glavi to možemo slobodno da radimo. Zamislite ambijente, partnera i krenite u akciju - svakako će ostati samo u vašim mislima.

4. Seks sa dominantnom osobom

Mnogi maštaju o tome da vode ljubav sa osobom koja dominira njima. Ukoliko nemate smelosti da to saopštite partneru, mašta je mesto gde bez bojazni možete uživati u ovoj maštariji. Zamislite moćnu osobu, ambijent i zaplovite u misli. Prepustite se uživanju i ne brinite, o tome neće znati niko ništa. Tu ste svoj na svome.

Izvor: Prva.rs/Miss7zdrava.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još