DALEKO OD GRADSKE VREVE I POROKA: Darko Lazić uživa u seoskom načinu života u Brestaču (VIDEO)

Poznati pevač Darko Lazić poslednjih nedelja u centru je pažnje domaćih medija zbog niza skandala u kojima je bio glavni akter.

Nakon raskida veridbe sa koleginicom Barbarom Bobak, folker je vozio u pijanom stanju i bez vozačke dozvole zbog čega je priveden i kažnjen odlukom suda.

Posle noći provedene u policiji pobednik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" odlučio je da se smiri i okrene novi list.

Nakon što je napustio stan u Novom Sadu koji je delio sa bivšom verenicom, Lazić se vratio u rodni Brestač, gde je pronašao mir nakon turbulentnih dešavanja.

Naime, Darko je sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelio nekoliko video-snimaka iz porodične kuće i pokazao kako izgleda jutro u selu daleko od gradske vreve.

Popularni tridesetogodišnjak najpre je snimio mirne seoske ulice, a potom i svoju baštu u kojoj je ubrao mladi luk i salatu, te pronašao nekoliko jaja u dvorištu i napravio ukusan doručak.

Čini se da je Lazić napokon odlučio da zaboravi na ljubavne brodolome i pokuša da živi povučenim načinom života, daleko od noćnog provoda i poroka.

Podsetimo, tokom braka sa koleginicom Anom Sević pevač je dobio ćerku Lorenu, dok iz ljubavne veze sa Marinom Gagić ima sina Alekseja.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još