NJOJ JE DUŠA PRLJAVA, TU NE POMAŽE NIJEDNA OPERACIJA: Maja Marinković žestoko ponizila Dalilu Dragojević

Bivša zadrugarka Maja Marinković godinama je u žiži interesovanja javnosti zbog svojih skandaloznih ljubavnih odnosa u rijalitiju "Zadruga", ali i van njega.

Publika rijalitija danima spekuliše o Majinom povratku na velelepno imanje u Šimanovcima, a ona se sada oglasila i oplela po bivšem dečku Filipu Caru i Dalili Dragojević!

- Njihov odnos je jako bolestan. Tu nema nikakve ljubavi niti sreće. Dalila je prvenstveno loš čovek koja je spremna na sve zarad marketinga. Car nju ne voli to je činjenica, ja kada bih se tamo pojavila treba mi dva i po minuta da sve stvari vratim na svoje mesto. Ali on je izašao iz moje glave me i on me zaista ne zanima - govori Maja i dodaje:

- Dalila ni jednom operacijom na svom telu ne bi mogla da nadomesti pamet koja joj fali. Ona je prvenstveno loš čovek, njoj je duša prvljava i ono kako se ona ukaljala ne može da se opere za života.

- Kao što sam već jednom rekla ja imam klub paćenika. Kako ko izađe iz rijalitija, zove me da se vidimo i Janjuš i Car i svi zadrugari bar da se slikaju i budu viđeni sa mnom. Onog mučenika je žena izbacila iz kuće zbog mene, i dalje ne odustaje. Kleo se svaki dan Eni da će se promeniti svi znamo zbog koga, ali očigledno mu je da sam mu ja bitnija od sopstvene krvi. Hvala dragom Bogu da sam nastavila život bez ijednog od njih jer se pokazalo da su obojica bezkarakterne osobe i da im ništa nije sveto - završava Maja.

Izvor: Informer.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još