DEJAN ŠOKIRAN: Dalila Dragojević progovorila o suzama na dan venčanja bivšeg momka Mladena Vuletića (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje koje je bilo upućeno Dalili Dragojević.

- Zašto si bila tužna kad se ženio Mladen Vuletić i sam je rekao da si mu slala poruke dok si bila sa Dejanom u braku? - glasilo je pitanje.

- Neka odgovori on - rekla je Dalila.

- Za te poruke ne znam - dodao je Dejan.

- Ja sam to rekla kad su bile nominacije i rekla sam za te poruke i dopisivanja - ubacila se Ana Jovanović.

- Dobro, šta me briga. To je prošlo vreme i sad mi se još više sklapaju kockice. Verovatno kad vidim ko se sve oglasio, sad me ni ne interesuje. Čuo sam da se oženio kad su čestitali Jeleni - govorio je Dragojević.

- Ja sam bila sa mladom, jedna devojka mi je prišla i rekla da će Dalila plakati i posle dva sata ona plače - otkrila je Ivana Šopić.

- Moguće - rekao je Dejan.

- Ja sam to primerio i setio sam se da sam sedeo na garnituri i moje iskreno mišljenje je da je plakala zbog rasprave i svađe sa mnom. Nije mi čudno da se dopisivala. Bivši muž koji je proveo sa njom pet godina kaže da crkne na podu i da joj ne bi pomogao. Momak koji kaže da je zaljubljen, neće da uđe u vezu sa njom. Drugi ljudi nema potrebe da je savetuju. Vidim da je ceo svet digao ruke od te žene, a ja se našao pamet jer je ostavila muža zbog mene. Sve sam znao i predvideo, a sad bih da pomažem. Kome ja da pomognem kad muž i tata nisu mogli? Ja kao njen makro, jer nije pazarila dobro. Šta sam ja? Žena kaže da skine gaće i da je is*araju svi - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još