ZATO KLANJAŠ I NOSIŠ BRADU: Dalila Dragojević otkrila da je njen bivši suprug Dejan promenio veru (VIDEO)

Učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević imala je ispovest tokom emisije "Gledanje snimaka", gde je progovorila o trudnoći koju je imala u sedamnaestoj godini, a onda se Dejan Dragojević umešao u njeno izlaganje.

- To je momak za kog je Pele govorio da ga je Dalila prevarila sa njim - ubacio se Dejan.

- Mene neće uvući, jer ja ne lažem - vikala je Dalila.

- Ljudi su htela da se trudnoća održi, ona nije htela. Čuli su se otkucaju srca, momak je hteo da se dete rodi i oni pokušavaju da se oglase, jer im je krivo što se dete odvelo. Mama je nju uzela za ruku. Ja to nisam znao dok nismo išli na insiminaciju. U kompjuteru nije bila Dalila Mujić. Zanemala je jer treba da se navede da li si nekad abortirao, sve navode moraš da popuniš na papiru. Poenta je da ja nisam znao da je ona bila trudna. Nisam znao ni za Peleta, ni te momke iz Tuzle. Uzeli smo jednog malog iz Tuzle da sazna sve o Peletu, ako on bude iznosio o njoj. Sreli smo se da se kaže sve od devojci. Dalila je htela da stopira priču da je prevarila momka sa kojim je bila trudna - pričao je Dragojević.

- Ovaj gospodin je imao priliku da vidi sliku trudnoće, kao i sve papire koji stoje u kući. Ništa nisam sakrila, imao je priliku da vidi. Moron zna koliko sam plakala zbog tih stvari. Mislila sam da mi se trudnoća ne dešava zbog takavih stvari - rekla je Dalila.

- Ne, nismo znali - dobacio je Dejan.

- Da znao si. Sve si znao, džukelo. Ti se kao klanjaš i Bogu moliš, a pričaš laži - rekla je ona.

- Ko kaže da klanjam? - pitao je on.

- Ja kažem da klanjaš, ja kažem i da si promenio veru, i da zato i bradu nosiš - dodala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još