TO JE BILA NJENA VAGINALNA MANIPULACIJA: Dejan Dragojević progovorio o aferama bivše supruge Dalila tokom njihovog braka (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima bivši bračni partneri Dalila i Dejan Dragojević žestoko su se sukobili zbog svoje prošlosti, a voditeljka Ivana Šopić imala je pitanje za Dejana.

- Dejane, da li je tvoje lupanje ovde bilo pozorište za gledaoce? - pitala je Ivana.

- Jeste, može biti. Ja sam se odvajao, drugim delom sam se vraćao, dok se nisam sam povezao - rekao je Dejan.

- Limune mi je postavljao, na majicu u kojoj sam išla na vantelesnu oplodnju. Meni je to bilo najtraumatičnije - dodala je Dalila.

- Pitala me je o čemu razmišljaš, nešto nisi srećan? Ja sam bio srećan, ali mi je milion stvari prolazilo kroz glavu. Ozbiljna stvar je imati dete sa ovakvom osobom - nastavio je Dragojević.

- Ovaj čovek je klanjao i 24 sata se molio Bogu da to bude ispravno. On se sprda sad sa tim, fuj - rekla je Dalila.

- Ja nisam mogao da shvatim, ali pokušavao sam da razumem. Kad sam sebi dao snagu - dodao je Dejan.

- Živi bila pa videli, kad se završi "Zadruga", Aleksandra će ispričati mnoge stvari. Aleksandra, pazi koliko ćeš biti iskrena prema ovom čoveku i koje ćeš stvari da pričaš, jer on tebi neće ništa da priča o sebi. Ja sam bila otvorena, a evo kako sad prolazim. Laže, dodaje i nadodaje i laže da nije bio srećan. Znaš koliko je patio i štedeo me uvreda, pa me nakon svega prihvatio da bude sa mnom posle Filipa. Brat mu je rekao da je pao - poručila je Dalila.

- Pustio sam da se dešavaju neke stvari, nisam davao sebi da se petljam. Stvar koja je bila jedna strana mi je govorila da naš odnos nije ispravan, a sa druge strane... Sam sebi sam napravio sliku, koja mi je dala da izađem iz svega - nastavio je Dragojević.

- Rekao si da na klupi posle vantelesne oplodnje nisi srećan - dodala je Dalila.

- Da, zbog rasprava koje smo imali. Kakve rasprave su bile u stanu, kakve šizofrenije je imala i bila je non-stop na*rkana. Nisu uticali hormoni, imala si ti tad druge probleme - nastavio je Dejan.

- Sram te bilo koliko nisko udaraš. Nije čudno što mi se u trećoj sezoni okretao želudac kad ustaneš da nominuješ. Ti si jedno dno dna. Mislila sam kao i moja porodica da si savršenstvo bez mana. Za tri dana si pokazao da si sa mnom živeo lažno i da si sve planirao - rekla je Dalila.

- Planirao da me prevariš? O ljubavi neću da pričam, ta ljubav je prošla. Bila su priče o prevari, koje su se sad ispostavile kao tačne - istakao je on.

- Ti o njoj nemaš dobro mišljenje. Koliko puta je raskinuo sa njom do sada? Ona je njemu prilazila. Devojka kaže da mu ona stalno prilazi - dodala je Dalila.

Dejanova devojka Aleksandra Nikolić umešala se u raspravu.

- Mahom ja njemu prilazim kada se posvađamo, ali dešavalo se da i on meni priđe. Ne mislim da je sa mnom zarad rijalitija, imam sumnje kada mi ljudi razne stvari govore - rekla je Aleksandra.

- On je lažov. Dečko planira da je iskoristi i ostavi - ubacila se Dalila.

- Nek se javi Rade, što radi montažne kuće, neka kaže šta je Dalila uradila! Ona njena vaginalna manipulacija, ona je napravila problem i dečko nam nije radio kuću - dodao je Dejan.

- Ma saznali smo da je firma ugašena i posle smo hteli da ih tužimo! Sve što nije bilo završeno, završio je moj otac - dodala je Dalila.

- Kako se muvala sa njim, a bili ste u braku? - pitala je voditeljka.

- Ja to tada nisam znao! Meni su ljude kasnije pričali na koji način je ona pričala sa ljudima. Ovi odnosi i rijalitiju mi govore da je sve ono što sam čuo istina, sve se na kraju obistinio! - rekao je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.