ROZE HALJINA OTKRILA BUJNE OBLINE: Katarina Grujić pokazala savršenu liniju pet meseci nakon porođaja (FOTO)

Otkako se pojavila na estradnoj sceni, pevačica Katarina Grujić ne prestaje da izaziva pažnju domaće javnosti.

Lepa crnka koja će za šest dana proslaviti jubilarni 30. rođendan, u decembru prošle godine ostvarila se u najvažnijoj životnoj ulozi - ulozi majke kada je na svet donela svoje prvo dete - ćerku Katju.

Zajedno sa svojim suprugom, fudbalerom "Crvene zvezde" Markom Gobeljićem uživa u prvim mesecima malene naslednice. Pored brojnih obaveza koje je novi član porodice doneo, zgodna Beograđanka nije zapostavila ni svoj profesionalni život.

Pored organizovanja venčanja poznatog para koje će biti upriličeno 2. juna, Kaća nije zapostavila ni svoje fanove, te vredno radi na snimanju novih pesama i često nastupa širom regiona.

Tako je i sinoć održala nastup u svom rodnom gradu, a na profilu na društvenoj mreži Instagram pokazala je delić atmosfere, a ono što je posebno oduševilo njene pratioce, jeste to što je folkerka veoma brzo nakon porođaja uspela da povrati vitku liniju.

Novopečena mama bila je odevena u roze haljinu koja je otkrila njeno zgodno telo i bujne obline, a nakon objave nizali su se komentari oduševljenih kolega, prijatelja i fanova koji su joj uputili mnoštvo komplimenata na račun savršenog fizičkog izgleda.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još