Otkazan: David Guetta na košarkaškim terenima!

0

Večerašnji nastup Dejvida Gete otakazan je jer se srušila nadstrešnica iznad bine.Organizatori kažu da će koncert biti pomeren, a novi datum će biti objavljen u narednih nekoliko dana.

Nedeljni nastup najčuvenijeg svetskog producenta Dejvida Gete biće održan na košarkaškim terenima KK Partizan, na legendarnom mestu na kome je čuveni DJ Karl Koks na Urban ekspirijensu napravio jednu od najboljih žurki na ovim prostorima.

Pored odlične atmosfere koja se očekuje u nedelju, bitno je napomenuti da će blagajna za prodaju karata na Kalemegdanu na prolazu pored Paviiljona Cvjeta Zuzorić biti otvorena u nedelju od 12 časova. Događaj će otvoriti grupa Mistake-mistake od 18 sati, posle kojih nastupaju Marko Milosavljević, zatim odlični producenti iz Francuske i Nemačke Arno Cost i Kurd Maverick, a nastup glavne zvezde programa Dejvida Gete očekuje se oko ponoći.

S obzirom da se već traži “karta više” i na uzavrelu atmosferu koja vlada u našem gradu, čini se da će i ovaj događaj ostati upamćen kao još jedna legendarna žurka na prostoru beogradske tvrđave.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.