POSLE SVAĐE - SVE JE SLAĐE: Miljana Kulić ručno i oralno zadovoljila Lazara Čolića Zolu, pa ga zajahala i pružila mu poseban ugođaj (VIDEO)

Nakon skandaloznih svađa, cepanja i paljenja stvari, Miljana Kulić je sela pored Lazara Čolića Zole i plakala na sav glas.

- Mogu li da ti kažem samo dve stvari? Izvini, molim te, što sam ti pocepala stvari, sve ću ti kupiti! Molim te, Zola, izvini, ne znam šta mi se desilo! Molim te, izvini, nisi zaslužio, molim te kao Boga oprosti mi još ovaj put. Preterala sam! Ne znam šta mi se desilo - plakala je Miljana.

- Ti voliš njega? - pitao je Zola.

- Ne, veruj mi! Samo tebe volim! Problem je što sam sujetna! Volim te! Uzmi cigaru da se smiriš. Htela sam sutra da ti se izvinim, ali nisam mogla da izdržim. Uzmi cigaru, uzmi, molim te - nastavila je.

Nešto kasnije Miljana i Zola otišli su na Rajsko ostrvo i nakon kratkog razgovora legli su u krevet.

Njih dvoje zavukli su se pod isti jorgan, a Miljana je odlučila da svom momku pruži totalni užitak, te ga je tom prilikom ručno i oralno zadovoljila.

Nakon što mu je pružila nezaboravno zadovoljstvo, Kulićeva se popela na Čolića, te je usledila još jedna vrela akcija u nizu kada je ovaj par u pitanju.

Kako će se na dalje odvijati njihov turbulentan odnos, ostaje da se vidi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Twitter/PrintScreen

Pogledajte još