OPLELI PO BIVŠEM PRIJATELJU: Sandra Rešić i Marko Đedović surovo komentarisali ponašanje Dejana Dragojevića (VIDEO)

Zadrugari Sandra Rešić i Marko Đedović osamili su se na rijaliti imanju u Šimanovcima i započeli priču o Dejanu Dragojeviću kojeg nisu želeli nimalo da štede.

- I oni koji te vole znaju da si kriv, nije isto, možeš ti to da poistovetiš ali to veze sa mozgom nema, narod kome on priča je video sve, pritom ne sluša, šta će on da priča jer je rekao da je i voli i ne voli. To više niko ne sluša, skontao sam ja šta je uradio. Sa Aleks je bio vamo-tamo i posle toga je najlakše bacati koske. Ja sam ljut na njega, to ću mu reći napolju. Posle je Mića to iskoristio jer ima neku fetističku potrebu da brani i napada neke ljude, on misli da to tako treba. Pusti ti tu priču, prestavljaš mi se kao prijatelj, a ovamo... On je kao na nekoj pravoj strani, protiv prevare je i protiv ovoga i onoga. Ja sam rekao da se ne breca na čoveka ako je prešao u neku veru, šta je sa njim bre, neka ga pusti. Prvo se ovaj ne izjašnjava po tom pitanju, a svi znamo šta je. On je njega odvukao 'vamo posle sastanka, sećaš se, ispitivao ga o promeni vere, rekao je Mikiju da će da ga vodi na Ostrog da se krsti, ali da on mora da iskaže želju. To je boleština teška, to je isto kao da teraš Miću na silu da se je*e sa muškarcima, razumeš?! Ako on iskaže želju, onda hoću i da budem kum i da krstim i sve. Ali to je kada uzmeš kumstvo, onda prihvataš svoje grehe, idi u pi*ku materinu - pričao je Đedović.

- Da goriš u paklu, baš vala - dodala je Sandra koja ga je pomno slušala.

- Ja sve znam i vidim, ja sam na njega generalno ljut jer ne smeš da igraš rijaliti sa nekim ko ti je prijatelj. On da mene proda? Ne sme to da radi, kada bude zreo i normalan, ovo će mu biti normalno, ali dok su loši, ja ne mogu da im budem dobar. Oni se fasciniraju mojim ponašanjem, ljude je sramota da sa njima sednu negde napolju! Sramota ljude! Ovo je okej dok su loši i nedovršeni ljudi. Onda ja sednem dole sa njim, i kažem da ga ne pitam i ne interesuje me. To su stvari ličnog izbora - pričao je Đedović.

U jednom trenutku Dejan je prišao cimerima, a onda je Marko neočekivano promenio ploču i udario na njegovu bivšu ženu Dalilu Dragojević.

- Vidi, ne mogu neke stvari, da li je skrnavljenje nekih stvari greh? Ja sam rekao da to ne rade, kako onda može da se predstavlja neko, neka bude post, kao neko veruje, kao neko ko ne zna i komentariše da li je neko prostitutka ili šta? Kako možeš biti verovajući, skrnavi nešto u šta veruje zarad podrške - pričao je Đedović.

- Po pravilu, to ne bi trebalo da se gleda, treba da se ugasi televizor i telefon. Ti možeš da ne znaš neke stvari - rekao je Dejan za Dalilinog oca Husa Mujića.

- To je i u pravoslavlju isto, bolje nemoj, pa se ne boj. On vaginalnom manipulacijom svoje ćerke radi neke stvari - rekao je Marko Đedović.

- On ne bi trebalo da se oglašava zbog vere, a ona sinoć ustane i kaže da nema snage - pričao je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još