SRAMOTA ME JE ŠTO SAM BIO SA NJOM: Filip Car žestoko opleo po Dalili Dragojević (VIDEO)

Stefan Karić danas je ofarbao u plavo Filipa Cara koji želi da, kako je izjavio, bude kao Dejan Dragojević nakon raskida. Car je tokom popodneva na rijaliti imanju u Šimanovcima sa Markom Đedovićem pokrenuo aktuelnu temu o Dragojevićima.

- Šta je sa ovim narodom, Dejan došao do mene i ja kažem dobio si snajku gratis. Što ti kažeš, pola Tuzle belo, lud, udaren - smejao se Đedović.

- Završila se emisija, Dalila puši cigaru i oblizuje se, gleda u mene, a zavodi Anđela. Sa mnom se ponašala drugačije - rekao je Car.

- Kakve su to šibicarske fore. Rekao mi je Dejan: "Je l' znaš da me je sramota da se raspravljam sa njom" - čudio se Đedović.

- I mene isto, sve pada u vodu, sramota me je što sam imao emocije i što sam je voleo, svega me je sramota. Mogu svaki put da je izj*bem u priči, ona je sprdnja. Anđelo nije loš, ja ga gotivim i ove i prošle sezone... - pričao je Car.

- Sinoć mi kaže da se vratila Dejanu iz ljubavi, ali on mi je gori - rekao je Đedović.

- Neka prestane da izigrava žrtvu, dabogda moja depresija trajala svakog dana do kraja života kao njena, ona dva dana - rekao je Car i dodao:

- Ja odlučujem kako ću sa njom.

- Treba da se sprdaš sa njom - rekao je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još