HOĆE DA DOKAŽE DA JE NEKO GORI OD NJEGOVE ĆERKE: Dejan Dragojević odgovorio na prozivke Dalilinog oca i otkrio sve o brutalnim svađama, promeni vere i povratku svojoj porodici (VIDEO)

Učesnik "Zadruge 5" Dejan Dragojević i voditelj Darko Tansijević razgovarali su sinoć na imanju u Šimanovcima o svim gorućim temama, a posebno o brutalnim sukobima koje je imao sa bivšom suprugom Dalilom, u kojima su izneli mnogo tajni iz bračnog života.

- Nije ti prijalo kada si čuo reči Husa Mujića, kada je pomenuo Aleksandru? - pitao je voditelj.

- Nema potrebe da spomene Aleksandru. Ona nema veze sa Dalilom, njenom majkom... Ako neko treba da je spomene, treba moja majka. Ako se služe rečima da se ne ponižavaju drugi, čemu ponižavanje Aleksandre? Da bi dokazao da je neko lošiji od njegove ćerke. U prevodu on je ponizio Dalilu. Ne znam ko šta spominje i ko šta priča, jer sam zatvoren. Nije bilo potrebe, ali ja ću da komentarišem sve. Zadršku ću da imam samo zbog sebe. Ne ide da ponižava osobu, da bi oprao stvari ćerke koja je uradila greške i bludne stvari - pričao je Dejan.

- Kako komentarišeš što Dalila kaže da nikog nije prevarila? - pitao je Darko Tanasjević.

- Ni narkoman neće nikad reći da je narkoman - rekao je on.

- Je l' si srećan što te je to zadesilo? - upitao je voditelj.

- Da, žao mi je što sam plakao - rekao je Dejan.

- Zbog čega imaš potrebu da iznosiš sad stvari, a nisi to radio kad si bio najviše ranjen? - pitao je Tanasijević.

- Početak mi je bio šok, stanje neverovanja. Došla je situacija da je uz muvanje sa Anđelom sebi dala za pravo da me vređa i napada. Kad je videla da meni nemože ništa počela je da omalovažava Aleksandru. Rekla joj je da joj ne prosipa moral, pa ako ćemo o morlu... Ja sam je štitio od svega, ljudi su govorili da će da idu na poligraf da mi dokažu stvari. Situacije su mi dale za pravo za sve što sam smunjao - pričao je Dejan.

- Da li misliš da se Anđelo stvarno zaljubio u Dalilu? - pitao je voditelj.

- Po Markovoj rekaciji rekao bih da sigurno nešto jeste. Našli su se u situaciji u kojoj sam bio i ja, i jedan i drugi. To je karakterna osobina, na osovnu svega što je bilo. Koketiranje, muvanje, grublji odnos, pa nađi blaži. Najžalije mi je što sam izgubio pojam o svojoj porodici. Hvala Bogu pa su mi se javili moji i živi su i zdravi, imam gde da odem. Okrenuo sam leđa kad nije trebalo. To mi je najveći životni promašaj. Previše sma uložio na početku, udaljio se od svojih, ulazak u rasprave sa drugim ljudima i davao sebe. Odjednom je trebalo da iskočim za nešto što sam tad smatrao da je sitnica, a sa ove tačke gledišta, to je krupna stvar - nastavio je Dragojević.

- Kome je više stalo do Dalile, Caru ili Anđelu? - pitao je Tanasijević.

- Filipu, oni će i napolju biti zajedno. Anđelo više iz straha što nije bio, vuče ga da bude, a verovatno ne može da iznese pritisak. Mene to ne interesuje. Ja ne bih ulazio u rasprave sa Dalilom, nije me interesovala svađa. Svaki put je spominjala porodicu - rekao je Dejan.

- Je l' se plašiš njene majke? - upitao je voditelj.

- Ne. Imam ja još mnogo toga da govorim. Bio sam gde sam bio, slušao priče. Neka me tuži, može da me tuži. Dalila je shvatila da ne može da glumi žrtvu, pa se raspravlja. Ja sam ovde da cepam, ne dam na svoje. Ćutao sam, okretao na šalu, ali ne može. Tražila je raspravu i vukla reči. Kaže što ne kažem da sam promenio veru, htela je da me ponizi time. Je l' nju sramota njene vere? Ako sam ja prihvatio tvoju veru i ti mene tim rečima ponižavaš i izlažeš komentarisanju, ispada kao da sam ja prihvatio ne znam šta. Ja sam Aleksandri sve rekao i ona sve zna, ne postoji stvar da ona ne zna - rekao je Dejan.

- Ako čuješ da je baka bila loše, je l' nemaš potrebu da kontaktiraš roditelje? - pitao je voditelj.

- Bio sam u kontaktu sa mamom. Kad mi je ćale to rekao, tad je tek krenulo i pre smo mislili da ne čuje. Pre nego što ćemo ući ćale mi je rekao za babu da je sve gore i gore. Kad smo ušli neko mi je rekao da se sve više to dešava i da čekaju da izađem da me ona vidi dok se seća svega. Žao mi je, jedva čekam da se ovo završi i da je vidim - govorio je Dejan.

- Je l' te plaši povratak kući? - pitao je Darko Tanasijević.

- Da. Strah me je u smilslu sramota me je. Sramota me je da ih pogledam u oči. Mlad sam, teško mi je, ali hvala Bogu da su tu. Nije meni u cilju da se oslonim na njih i da im crpim resurse. Znam da će hteti da mi pomognu, ali neću da budem krpelj - istakao je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još