NE ZNAM DA LI ĆE NAĆI DOVOLJNO DOBROG HODŽU: Filip Car prokomentarisao brutalne sukobe Dalile i Dejana Dragojevića (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima Filip Car je razgovarao sa voditeljem Darkom Tanasijevićem. On je progovorio o svom odnosu sa Dalilom Dragojević, ali i dao svoj sud o njenim žestokim sukobima sa Dejanom Dragojevićem i odnosu sa Anđelom Rankovićem.

- Nije bila situacija, kao što je sad. Od nje sam video i doživeo neke stvari, nisam imao priliku da se upoznam sa pravom Dalilom. Sad sam upoznao pravu Dalilu, imamo priliku da vidimo kakva je zaista ona. Možda je kroz brak potisnula pravu sebe, kroz brak postala asocijalna. Razibjanjem toga sa mnom, a verovatno i sa drugim muškarcima napolju, otvorila se njena prava aura. Imam priliku da čujem mnogo loših pirča, a kad sagledam video sam i čuo svašta loše. Znam da moja porodica nije bila srećna zbg tog odnosa, a uvek sam bio sa njom. U izolaciji, pušionici, zadnjem odnosu, pokušao sam da budem sa njom, jer sam znao kako neke stvari mogu da se obiju. Imao sam želju da joj pomognem i zbog emocija. Nemam više komunikaciju sa njom, juče kad mi se obratila, nisam joj ništa dogovorio. Komunikaciju imam samo sa strane, samo kad oni ispod trema imaju narodno veselje. Slave ona i Gruja, verovatno svoje životne uspehe - rekao je Filip.

- Ima li njoj pomoći? - pitao je Tanasijević.

- Mislim da nema. Njoj treba pomoć od nje same. Mislim da nema vajde. Ja ne bežim da sam 1000 puta njoj odmogao, nisam znao da nađem pravi način sa njom u odnosu, komunikaciji i nekim stvarima. Mislim da je ona malo primitivna. Žena osoba koja sve to radi, a predstavljala se na drugi način, pa sve mitove o sebi na taj način pobije, smatram da je primitna. Svakog koga ona vuče na dno, odrazi se na njena leđa. Sve što ona radi najgore je po nju - pričao je Car.

- Šta je sa tvojim emocijama? - pitao je voditelj.

- Neka sam ja loš, temperamentan, kočijaš s psovkama, neka budem primer kakav ne treba. Ona je žena, bila u braku, teži da se pokaže u što boljem svetlu. Ja ću da se osećam krivim za neke situacije. Devojka totalno... Ja sam je tek sad upoznao. Mene je sramota njene sramote, blam me je svih situacija i njenog ponašanja - istakao je Filip.

- Je l' te kopka njen odnos sa Anđelom? - upitao je Darko Tanasijević.

- Kad je sve kretalo, ja sam predosetio da je ona takva devojka. Ko joj da malo pažnje, ona se brzo prešalta. Imao sam priliku da budem sa dosta devojaka i znam kako ko funkcioniše. Anđelo se meni jednom obratio i rekao mi je da ona mene zaista voli, a ja sam rekao da to nije tako. Ja sam se zbog tih stvari izvlačio i uvlačio u odnos. Proradio mi je ego i kompleks, ne bežim da to posedujem. Bilo mi je žao, jer sam znao kako će njoj to da se protumači. Vratio sam se u taj odnos i sad kad se sve izdogađalo i kad imam situaciju sve da vidim... Njene situacije sa Anđelom, peva na tremu i ne preza ni od čega. Jednostavno, sve manje i manje emocija i empatije je u meni. Počeo sam da gledam sebe. Smešni su mi, kao Mima i Gruja - rekao je Car.

- Svi su šokirani Anđelovim muljažama. Najviše bih voleo kad prođe moja i Dalilina izolacija, pa da oni stupe u izolaciju, pa da vidimo kako stoje stvari i ko je tu iskren, a ko neiskren. Smešni su mi, jer sve što smo Dalila i ja uradili bilo je globalno s*anje, ali je imalo stila i šmeka. Koliko god da smo napravili ružnu stvar, muvanje i pogotovo jer sam ja nju gledao kao totalno drugu ženu. Ne bih se prepustio u takvu priču da nisam mislio da je ona najbolji mogući izbor po mene - nastavio je Car.

- Da li je Ana Jovanović dobar izbor za tebe? - pitao je Tanasijević.

- Ne. Nijedna devojka nije dobar izbor, jer sam ja previše loš izbor. Imao sam odnose gde su devojke budile totalno drugačije u meni. Ja sam redak primer osobe koji je bolji momak napolju, nego ovde u kući - rekao je Car.

- Da li misliš da imaš udelu u lošem mišljenju koji zadrugari i deo javnosti ima o Ani Jovanović? - pitao je Darko Tanasijević.

- Meni su Ana i druge devojke smešna priča, kad uzmem Dalilu ili Maju. Nisam imao emocije i nisam hteo da uđem u vezu. Znam da je ne prikazujem u dobrom svetlu, jer radim sa njom neke stvari. Prija mi, ona je suprotnost od Dalile - rekao je on.

- Što ne uđeš u vezu? - pitao je voditelj.

- Strah me je, jer je blizu kraj. Zamisli da se zaljubim, a da to nije dobar izbor za mene. Razmišljao sam da porazgovaram sa njom i možda prekinem druženje. To bi bilo bolje za nju, a i za mene - govorio je Car.

- Šta te je najviše zaprepastilo što su izneli Dalila i Dejan? - upitao je Darko Tanasijević.

- Neke stvari sam čuo i neke mitove o magijama. Najviše me je pogodilo što je lagala za neke stvari. To za njenu trudnoću i pitao sam je da li je ostavila neku devojčicu u Švajcarskoj. Meni je rekla da nikad ne bi ni abortirala, a ne ostavila devojčicu. Rekla mi je da Dejan najbolje zna da kad su radili vantelesnu oplodnju da je radila testove. Vrlo je bila uverljiva u laži. Mnoge tajne nisam izneo, a sve što sam rekao je iznela i okrenula. njoj je potrebno da inicira svađu sa Dejanom - pričao je Filip.

- Je l' si očekivao da iznese sve to? - pitao je voditelj.

- Dejan je stara čekalica i osvetu servira hladnu, kad je najpotebnije. On je rekao polako, ima vremena. On jako ozbiljno misli na neke stvari. On če u "Narod pita" duplo više da rešeta nego ovde. On je nju počistio za kraj, znao je da ako je ja ne sputam da napada ljude, krenću kao pitbul i čovek je nju pokosio i zapečatirao priče koje su je pratile - rekao je Car.

- Ko je tu čija žrtva? - upitao je voditelj.

- Oni su meni misterija i enigma. Stvari koje mi je pričala, nikad ne bih izneo. Mislim da su profesionalni igrači koji su ušli sa namerama. Šta su oni smuljali i koje čija žrtva, znam da sebe nikad neće nazivati žrtvom. Ušao sam u ozbiljnu priču, a nisam znao sa kim imam posla, pričam za nju. Za Dejana imam dobro mišljenje, on prema meni nije ispao loš. Ja sam ispao loš, a možda sam ga i spasio. Ja sam njegov spasitelj, kao što je i Anđelo moj. Njoj je Anđelo potreban ovde, a ne napolju. On je dečko već zaronio. Njeogvi traže hodžu, ali da li će naći adekvatnog. Moji ako su tražili, našli su dobrog, jer neću sa nom u priču. Dejan po puno stvari nije najbolji, ali kad podvučem crtvu, on je svetac. Dalila ne znam ko je osim žena na koju sma se zaljubio. Ne znam na koju foru? Ona kaže brend, domaćima i san svakog muškarca. Ako je ono depresija, voleo bih da sma depresivan svaki dan - govorio je Filip.

- Kako ti se čini Dia? - pitao je Darko Tanasijević.

- Zanimljiva, ošta i jezičara. Samo da ne bude pab, priča i da nije aktivna. Atraktivna je svakako. Ja nemam svoj tip, ali ne bih voleo da budem akter još i te priče - rekao je on.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još