Rat Seke Aleksić i Karleuše još traje

Pomirenja za sada nema ni u tragovima, a Seka odbija da zaboravi nesporazume i ne želi da komentariše ništa što je vezano za JK, pa ni komplimente.

"Mala od skandala" je ovog puta ostala "kul", iako, njena ruka pomirenja nije prihvaćena.

- Time što mi nije uzvratila kompliment, pokazala je da nije kul. Njen problem. Zato su ove druge i više nego kul. Cilj mi je da se odnosi na estradi polako normalizuju. Ja pravim prvi korak, jer sam opuštena i sigurna u sebe - ispričala je Jelena za "Alo!".

Seka je na sve Karleušine pohvale ostala nema.

- Seka ne želi da komentariše ništa što je vezano za pomenutu osobu! I tako će biti i ubuduće - kažu u Sekinoj službi za odnose s medijima.

Sekaje možda počela da se oseća i kao Kleopatra, jer namerava, kako piše "Alo" da ekranizuje pesmu "Soba 22" kao Kleopatra. Priča se da će Seka snimanje spota platiti 20.000 evra.

- Seka je odlučila da uz novu pesmu i novi stajling, koji je predstavila po povratku iz Gane, snimi i visokobudžetni spot koji će se raditi na nekoliko lokacija u Beogradu! Za potrebe njegovog snimanja biće angažovani profesionalni glumci, najbolji manekeni i animatori koji će dočarati celu priču. Ono što možemo za sada da otkrijemo jeste da će se Seka u spotu pojaviti u ulozi čuvene egipatske kraljice Kleopatre, a ko će biti njen Marko Antonije ostavićemo gledaocima da vide kada spot bude bio završen. Do tada, Seka je uradila fotosešn, koji je snimio naš poznati fotograf Andreja Damnjanović - kažu u Sekinoj PR službi.

Pogledajte još