Rat Seke Aleksić i Karleuše još traje

Pomirenja za sada nema ni u tragovima, a Seka odbija da zaboravi nesporazume i ne želi da komentariše ništa što je vezano za JK, pa ni komplimente.

“Mala od skandala” je ovog puta ostala “kul”, iako, njena ruka pomirenja nije prihvaćena.

Time što mi nije uzvratila kompliment, pokazala je da nije kul. Njen problem. Zato su ove druge i više nego kul. Cilj mi je da se odnosi na estradi polako normalizuju. Ja pravim prvi korak, jer sam opuštena i sigurna u sebe – ispričala je Jelena za “Alo!”.

Seka je na sve Karleušine pohvale ostala nema.

Seka ne želi da komentariše ništa što je vezano za pomenutu osobu! I tako će biti i ubuduće – kažu u Sekinoj službi za odnose s medijima.

Sekaje možda počela da se oseća i kao Kleopatra, jer namerava, kako piše “Alo” da ekranizuje pesmu “Soba 22” kao Kleopatra. Priča se da će Seka snimanje spota platiti 20.000 evra.

– Seka je odlučila da uz novu pesmu i novi stajling, koji je predstavila po povratku iz Gane, snimi i visokobudžetni spot koji će se raditi na nekoliko lokacija u Beogradu! Za potrebe njegovog snimanja biće angažovani profesionalni glumci, najbolji manekeni i animatori koji će dočarati celu priču. Ono što možemo za sada da otkrijemo jeste da će se Seka u spotu pojaviti u ulozi čuvene egipatske kraljice Kleopatre, a ko će biti njen Marko Antonije ostavićemo gledaocima da vide kada spot bude bio završen. Do tada, Seka je uradila fotosešn, koji je snimio naš poznati fotograf Andreja Damnjanović – kažu u Sekinoj PR službi.