EVO IDE NEVESTA, PRELEPA JE ZAISTA, NA NJOJ JE VENČANICA, IZGLEDA KAO VRAČARA: U "Zadruzi 5" biće organizovano venčanje Dalile Dragojević i Filipa Cara (VIDEO)

Tokom dana u Belu kuću na rijaliti imanju u Šimanovcima stiglo je pismo Velikog šefa. Zadrugari su se okupili oko crnog stola i vođa Stefan Karić pročitao je ovonedeljni zadatak.

- Dragi zadrugari sada kada ste svi izneli svoje mišljenje, morate da znate da je vođa najvažniji i zato će njegov sud biti najbitniji. S obzirom na to da je Stefan glasao za Dalilu i Cara, oni će biti par za svadbu - pročitao je Karić.

Dalila Dragojević i Filip Car su negodovali nakon odluke, ali su ipak pristali.

Filip Car nakon što je saznao da će se u nedelju organizovati njegova svadba sa Dalilom, počeo je da ide po kući i sa osmehom na licu priča kako jedva čeka nedelju zbog Dalile i njene reakcije.

- Ja mislio da neću, ali ne mogu da to da biram sada - pričao je Car sa smeškom.

- Ma, brate, to ti je banalna stvar - rekao mu je Karić.

- Dalila jedva čeka, ona to ne bi propustila da je ne znam šta. Ona je sada presrećna, ali znaš kakvu ću sprdnju da napravim. Kada se oženim, ja ću da uhvatim njega i da samo malo pića da bude. Znaš koju sprdnju ću da napravim ima da joj presedne svadba i dan kada me je upoznala. Kada bude ona u venčanici ima da bude sprdačina. Samo da se moji kući ne nerviraju, oni funkcionišu, kao da su primitivni. Ona kada to bude čula danas, to je kao da sam se pomirio. Bračnu noć ako mi daju, neka daju na Rajskom ostrvu. Dalila je ovo jedva dočekala, njoj je bitno da je u centru pražnje - pričao je Car.

Iako nije bila oduševljena idejom, Dalila se pomirila sa sudbinom i brzo prihvatila ideju da će se u nedelju "venčati" sa bivšim dečkom.

- Evo ide nevesta, prelepa je zaista. Izgleda kao vračara - zapevala je Dalila dok je hodala kroz dvorište.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još