NAJBOLNIJE MI JE ŠTO JE UNA IZGUBILA OCA, HTELA SAM SA NJIM DA PROVEDEM ŽIVOT: Nikolina Pišek teško podnosi smrt supruga Vidoja Ristovića

Voditeljka Nikolina Pišek ostala je bez supruga Vidoja Ristovića, sa kojim ima ćerku Unu Sofiju.

Nikolina je na sahranu supruga došla u pratnji njihove mezimice, a tu je bila i Vidojeva ćerka iz prvog braka. Kada je krenula tužna povorka, voditeljka se uhvatila pod ruku sa njegovim ocem Mišom Grofom.

Mnogi su spekulisali da Pišekova nije u dobrim odnosima sa svekrom, a uz to je sve i iznenadila kada se posle sahrane, kada je Miša napustio Novo groblje, vratila na Vidojev grob.

Dan nakon sahrane ona se oglasila i kratko izjavila:

- Najbolnije od svega mi je što je Una izgubila oca, a ja osobu s kojom sam planirala da provedem život. Sve ostalo mi je sada - apsolutno nebitno - izjavila je Nikolina.

Ona je uoči dana kada je njen muž bio sahranjen, na Instagramu ostavila nekoliko rečenica posvete voljenom Vidoju uz omiljene fotografije njihove porodice.

- Ovakvog ćemo te se sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. Samo da je ovakvih trenutaka bilo više... Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako srećni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata, i svi mi zajedno, bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini - reči su Pišekove koje slamaju srce.

Podsetimo, njihova ljubavna priča počela je 2012. godine. Verili su se posle šest meseci veze, a datum upoznavanja oboje su istetovirali na unutrašnjoj strani ruke rimskim brojevima. Venčali su se u septembru 2013. u Monte Karlu.

Izvor: Kurir.rs/Story
Foto: vidojeristovic/Instagram

Pogledajte još