CAR ĆE PONOVO NAPRAVITI CIRKUS OD DALILE, NIKADA GA NEĆU PRIHVATITI ZA ZETA: Huso Mujić ogorčen zbog ćerkinog pomirenja sa Filipom

Iako su tvrdili da nikada više neće biti zajedno, Dalila Dragojević i Filip Car pomirili su se rano jutros, a ponovno stupanje u emotivnu vezu ozvaničili su žestokim seksom u izolaciji. Tim povodom oglasio se njen otac, Huso Mujić.

Ćerka vam se u nedelju ponovo udaje, ovaj put za Cara. Kako se osećate, šta očekujete?

- Ništa ne kažem, šta da kažem, nije trebalo da prihvati tu svadbu! Napraviće opet cirkus od nje. Kakva svadba, kakvi bakrači, pa šta joj je sve izgovorio! Pa, za jednog mangupa, za kog se on smatra, sramota je da tako priča i otkriva šta je radio sa curom, pravi mangupi to nikada ne rade...

Vidite li vi njega kao vašeg zeta?

- Nikada u životu on neće moći da bude moj zet. Ja sam plakao kad je i Dejan plakao, kad je njega gušilo gušilo je i mene, hvala Bogu pa ništa nije gore napravio sebi. Nemoj da dolazi kod mene u Gornji Šepak taj Car, ne želim da ga vidim ovde posle rijalitija!

Jeste li videli, jutros su se pomirili ponovo, posle svega? Opet su imali seks...

- Eto, vidiš kakav je karakter... I njen i njegov! On je sto puta vikao da neće više, a to govori i ona. Svašta joj je izgovorio javno, ja ne bih bio s njim posle toga, ma nema šanse. Da je našla nekog momka kao Dejana ili sličnog njemu... A ona našla najgoreg što je mogla da nađe.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još