LOMIO SVE PRED SOBOM: Dejan Dragojević pobesneo zbog svađe sa Aleksandrom Nikolić (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima nastao je pravi haos kada je Aleksandra Nikolić potkačila Filipa Cara, zbog čega su se bivši partneri posvađali, ali su u raspravu ušli i Dalila i Dejan Dragojević, koji su takođe osudili Aleks.

- Hajde, neka skače on (Filip) sad - rekla je Aleks.

- Ovako, da ti nešto kažem - krenuo je Car.

- Ovo je šta ona želi, svađu sa Filipom, da vraća Dalili dugove - istakao je Lepi Mića.

- Ja ako krenem da je komentarišem, neće joj biti dobro, a Dejan neka joj sad zaveže usta, a ne da ćuti - poručila je Dalila.

- Da nije ovo Maja iz Koreje? Glupo mi je da ulazim u konflikte sa njom, čisto radi Dejana, laprda, a ne zna šta laprda. Proziva me, pa provuče, pa zavuče - govorio je Car.

- Ja sam samo rekla da treba neki drugi da se komentarišu, a ne ja koja sam napravila jednu grešku i jednom se posvađala sa dečkom. Rekla sam to jer si se umešao u moju raspravu i rekao šta sam radila sa Kristijanom, Tomom... Zabole me uvo za Kristijana, Tomu, Filipa... - odgovorila je Aleks.

- I mene za tebe prošle sezone, pa si me proganjala cele sezone, razvaljivala kapiju od etno-sela da bi došla do mene. Od početka sam ti pričao da sam korektan prema tebi - nastavio je Filip.

- Pozdrav za Đoleta - rekla je Nikolićeva.

- Đole je moj prijatelj. A ako budem ja pozdravljao tvoje i moje prijatelje, moraćemo na informativni razgovor - dodao je Car.

- Što ne kažeš ime i prezime, nego pucaju svi iz praznog pištolja? - uzvratila je Aleks.

- Ono ovo namerno radi, danas ga je prva spomenula, kad je bilo komentarisanje za njega, rekla je da ga ne gleda kao muškarca, a vrabac zna da će on da reaguje na to - istakao je Dejan.

- Terajte se u k*rac svi, šta vam više odgovara? Ne odgovara vam da sam vesela, da sam tužna, da kažem da me interesuje, da kažem da me ne interesuje... - urlala je Nikolićeva.

- A šta tebe interesuje, čime si ti zadovoljna, čime si ti sretna? Kaže cura da je boginja, a poteze, pokrete, rečenice ima kao Maja Marinković. Ako ti je Maja idol... - dodao je Car.

- Namerno ovo radi, to je ono kad kažem ja da ona ima svest o rijalitiju - ustao je Dejan.

- Sandra, ti si pribrana, da li ja ovo normalno radim? - pitala je Aleks.

- Za danas se slažem da si ga namerno potkačila, a za večeras nisam čula da li si prva pomenula - odgovorila je Sandra Rešić.

- Prva je potkačila, rekla je da ne komentarišemo nju, nego ove (nas) što su zasr*li. Hajde sada da te pitam, rekla si da te boli uvo za Filipa, a kad si ušla u rijaliti si njemu rekla da ti je on rak rana. I gledaš u njega non-stop - skočila je Dalila na Nikolićevu.

- Ja sam žensko, mogu sa njih 50 da se svađam, a Dejan neka ćuti... - nastavila je Aleks.

- Ja osam meseci imam turpiju na mozgom, to što si zamislila od rasprava možeš kod kuće sa mamom i sestrom. A sad traži moju reakciju. Potkači svaku osobu, ko je dira? - pitao je Dejan.

Dragojević je nakon duge rasprave sa Aleksandrom doživeo pomračenje i počeo da baca sve pred sobom.

- Ona samo traži moju reakciju, a kada je dobija onda ni to nije dobro - vikao je Dejan.

- Devojka me ne vadi iz usta, četiri videa su bila u svakom mene spominje - dodala je Dalila.

- Šta radiš više bre - zaurlao je Dejan i počeo da udara u vrata.

- Šta radiš bre? - vikao je Dejan.

- Smiri se, zašto lupaš - rekla je Aleks.

- Smiri se, Dejane! - rekao je Mića.

- Pun sam besa! Pun sam gneva, zašto ovo radi? Ovo radi namerno - urlao je Dejan.

- Nemam snage više, stvarno nemam! Samo mafija, vidim ja šta radi - nastavio je Dragojević.

- Niko je ne dira zbog Dejana, niko je ne komentariše. Umesto da ga poštuje ona ovde divlja bez potrebe - govorio je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još