"Montevideo" trijumfovao na MTV Movie Awards!

Zahvaljujući glasovima posetioca regionalnih MTV sajtova, ovaj film je poneo titulu za „Najbolji film“ u regionu, dok su Nina Janković Miloš Biković izbarani za najbolju glumicu, odnosno glumca.

Fotografije sa dodele MTV Movie Awards!

Koliko je regionalna publika aktivna najviše govori činjenica da u glasanju za globalne MTV Movie Awards bajveći broj glasova sa teritorije Evrope došlo iz Nemačke, a zatim iz regiona, koga pokriva regionalni MTV - čak 22.379 ljudi je glasalo.

Voditeljka prve regionalne dodele Gorki list MTV Movie Awards 2011 bila je fantastična Ida Prester, koja se snalazi podjednako dobro na vrtoglavim potpeticama, kao i sa pronicljivim smislom za humor i svestranošću.

Voditeljka: Ida Prester

(old_image)

Pred publikom, koju su činile poznate ličnosti iz sveta filma, muzike i mode, nastupio je popularni hrvatski pop sastav Jinx, Aleksandra Kovač, prva dobitnica MTV-jeve nagrade, oduševila je prisutne fantastičnom interpretacijom svoje numere, dok je atmosferu dodatno zagrejao nastup makedonske grupe Bei the Fish i pop princeza Karolina Gočeve.

Proslavljena slovenačka glumica Katarina Čas i glumci Gordan Kičić i Stefan Kapičić (uz propatne šale) uručili su nagrade pobednicima u kategorijama „Najbolji glumac“ i „Najbolja glumca“, dok je, u ime brenda Gorki list, nagradu za „Najbolji film“ dodelio Vojin Đorđević, direktor Grenkog lista licenciranje d.o.o.

Mlada ekipa glumaca iz filma “Tilva Roš“, izvela je kraći skeč, u kome su na duhovit način odrepovali svoje viđenje nominovanih filmova, što je naišlo na oduševljenje kod prisutnih.

Tekst: N.V.
Foto: Andrijana Rmuš

Pogledajte još