Prvi srpski top model: Pobednica Neda Stojanović

0

Neda Stojanović postala je prvi srpski top model! Nakon tri meseca takmičenja, u spektakularnoj, vrlo dramatičnoj završnici, žiri u sastavu Ivana Stanković, Nenad Radujević i Miša Obradović doneo je konačnu odluku…

Pobednica prvog serijala „Srpski top model by Ivana Stanković“ je osamnaestogodišnja devojka iz Raške Neda Stojanović. Njeni aduti, sveukupni utisak koji je ostavila tokom svih prethodnih meseci, kao i na finalnoj večeri, napredak koji je ostvarila, bili su presudni da žiri pored preostale dve finalistkinje, Milice Đorđević i Bojane Banjac, izabere baš nju.

Finale je proteklo spektakularno. Voditeljke Marija Kilibarda i Ivana Zarić prvo su uvele članove žirija koji su zauzeli počasna mesta, a zatim su ušetale i Top 3 devojke praćene ovacijama. Svakoj od finalistkinja ovo je bila poslednja prilika da se još jednom predstavi u najboljem svetlu.

Milica Đorđević: Vedra i u porazu

Devojke su prvo prošetale pismom u elegantnim crnim haljinama, a potom i u kupaćim kostimima dok je žiri komentarisao njihovo pojavljivanje, hod, kompletan izgled, izraz i stav.

A onda je izbačena jedna devojka. Ivani je opet pripala neprijatana dužnost da saopšti odluku žirija, a ovog puta odluka je pala na Mililcu. Presudila je njena visina.

Neda: Zaslužila sam pobedu! – Presrećna sam! Uopšte ne mogu da opišem osećaj koji je sada u meni. Nadala sam se pobedi, trudila sam se, ali i Bojana I Milica su bile sjajne i trudile su se kao i ja. I da nisam pobedila ubeđena sam da bi moj trud primetili kreatori. Ali zaslužila sam pobedu!

Neda i Bojana su se potom okušale u opasnom zadatku. Držeći tarantulu u rukama morale su da poziraju fotografu ne pokazujući strah.

Nakon defilea svih 15 devojaka koje su učestvovale u šouu, usledilo je i dramatično proglašenje. Neša je istakao da su za njega obe pobednice, iako je jasno da samo jedna pobeđuje. Nedi je odao priznanje što je uspela da suzbije suze, i da iz svega izađe jača i snažnija. I Bojana je dobila pohvale za napredak koji je pokazala i divljenje za potencijal koji nesumnjivo poseduje. Miša je iskoristio priliku da se izvini Bojani s obzirom da je na samom početku sumnjao u njene kvalitete.

Bojana Banjac: Smelo pozira sa tarantulom

Ime pobednice saznali smo na nesvakidašnji način. Slika pobednice pojavila se na video zidu studija umetnuta u naslovnu stranu časopisa “Grazia”. Na naslovnici je blistalo Nedino lice, što je značilo da je ona ponela laskavu titulu “prvi srpski top model”.

Nedu očekuje naslovna strana časopisa “Grazia”, ugovor sa prestižnom modnom agencijom “Click” I putovanje u Izrael koji daruje Ambasada Izraela.

Tekst: N.D.
Foto: Prva.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.