NE MOGU BEZ NJEGA, ALI ZNAM DA OD NAS NEMA NIŠTA: Aleksandra Nikolić progovorila o odnosu i planovima za budućnost sa Dejanom Dragojevićem (VIDEO)

Tokom popodneva na rijaliti imanju u Šimanovcima, Drvo Mudrosti pozvalo je Aleksandru Nikolić koja je pričala o svemu što je muči i priznala kako se trenutno oseća pred sutrašnje venčanje sa Dejanom Dragojevićem sa kojim trenutno ni ne razgovara.

- Kako si Aleksandra? - pitalo ju je Drvo.

- Moram da ti kažem da sam super, ali i malo umorna - odgovorila je buduća mlada.

- Da li si uzbuđena zbog sutrašnjeg dana? - nastavilo je Drvo.

- Malo jesam, ali generalno mi je situacija jako čudna. Treba da se udam za čoveka sa kojim sam do juče bila u super odnosima, a trenutno ne pričamo. Možda se sutra nešto promeni... - govorila je Nikolićeva i nastavila:

- Šta da ti kažem... Sinoć, kada je bilo to devojačko veče, mislila sam da će doći kod nas na ostrvo i da ćemo se možda pomiriti... Bila sam raspoložena, čak sam se slikala i sa Dalilom za Pink.rs, ali kasnije mi je palo sve... Nije došao, nije ni gledao u našem pravcu... Kasnije sam se sredila i otišla da spavam, ali nisam mogla da zaspim, razmišljala sam o svemu tome. Mnogo mi je krivo, imala sam želju da priđem ja njemu... Došlo mi je i da mu se izvinim opet, jesam bila katastrofalna, ponašanje mi je bilo grozno, ali nije dotle došlo da me ne pogleda... Kada je bio frizer, rekla sam mu da ima neki novi preliv, budila sam ga kao, čisto da mu priđem na neki način... Pitala sam ga da razgovaramo, ali on je bio bezvoljan i pitao me je da li uopšte ima poente da pričamo...

- Šta bi mu rekla? - pitalo ju je Drvo.

- Ne znam ni šta bih mu rekla, svesna sam da sam upropastila mnogo toga, ali mora da me razume... I on je prema meni katastrofalno grešio, ne znam... Mene sada da pitaš, ja bih se pomirila sa njim, ja ne mogu bez njega... Ali znam da u suštini od nas nema ništa... - rekla je Aleksandra.

- Misliš li da stvarno nema nade za vas? - pitalo je Drvo.

- Vidim ja da je njemu krivo na neki način, ali mi je jasno da se on više vodi mozgom nego srcem. Moguće je da će biti korektan prema meni, ali da se neće miriti sa mnom posle svega... Znam da nas čeka taj medeni mesec, ali ne znam kako će to izgledati ako ne budemo razgovarali... Iskreno, nadam se da će naša priča promeniti nešto, razgovaraću sa njim oko sedam ili osam... Krivo mi je zbog svega, ali treba da me razme, nisam ni ja sva svoja... Uprskala sam - odgovorila je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.