MRŠ, SELJAČINA SI BIO I OSTAO: Dalila Dragojević i Filip Car imali prvu bračnu svađu (VIDEO)

Danas je na rijaliti imanju u Šimanovcima održano dvostruko venčanje. Na "ludi kamen" stali su Dalila Dragojević i Filip Car, ali i drugi par, Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević.

Nakon svečane ceremonije sklapanja braka ispred palate "Melanija", koju je vodio matičar Stefan Karić, mladenci su otišli u Belu kuću čiji je enterijer Veliki šef potpuno promenio i uredio je kao salu za venčanje.

Mnogobrojni gosti uveličali su svojim prisustvom ovaj događaj. Među njima je bilo dosta pevača koji su bili zaduženi za dobru atmosferu, poput Indire Indi Aradinović i Ere Ojdanića. Na proslavi venčanja zapevali su i bivši zadrugari, Zorica Marković, Bora Santana, te Natalija i Sani Trik FX.

U jednom momentu dok je trajalo slavlje, Dalila je ustala i počela da igra oko Filipa, koji je bio vidno besan. Ovaj postupak njegove, sada već i supruge, Dalile, žestoko ga je iznervirao, te su počeli da se raspravljaju i imali su prvu bračnu svađu.

- Ne gledaj me tako - povikala je Dalila koja je bila veoma raspoložena.

- Kad ti šamarčinu raspalim, izletećeš iz odeće! Nemoj meni te fore - besno je rekao Car.

- Seljačino! Mrš! Seljačina si bio i ostao - rekla mu je Dalila.

Nešto kasnije, Car je prišao Dalili i uspeli su da izglade svoje nesuglasice, te je pao i poljubac novopečenih mladenaca.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još