Nemeševa nagrada i časovi pevanja

A to što nije dobio nagradu, jer je fondacija "Adria od srca" izmišljena, prokomentarisao je ovako: „Pa nagrada, manje više. Jeste da sam ispao magarac, ali nema veze, dobio sam više. Iako sam se ozbiljno bio naložio da sam u konkurenciji sa Natašom Bekvalac i Karolinom Gočevom“. Veliki Brat je priznao Nemešu , da je bilo divno gledati ga kada se zahvaljivao naciji i roditeljima zbog nagrade.A nagrada nije čak ni vaza, nego svećnjak za velike sveće.

(old_image)

Časovi pevanja

U Kući Velikog Brata došao je profesor muzike Milojko Pajević, poznat široj javnosti i po tome što je učio pevanju učesnike Operacije Trijumf. Profesor će narednih sedam dana svakodnevno provoditi najmanje sat vremena učeći ukućane osnovama muzike da bi se oni što bolje spremili za zadatak „Balkan song contest 2", koji će nekima od njih omogućiti direktan ulazak u finale.

Nemeš je toliko iznenađem da od šoka nije mogao da se seti štao je pevao na ispitu, a kao što je pšoznati ovaj mladi Beograđanin uskoro treba da diplomira Solo pevanje na Akademiji. Profesor je pohvalio Nemeša i Lestera kao vrlo muzikalne. Ukućanima je dao i nekoliko korisnih saveta - jako je važno da vode računa o svom glasu, manje pričaju, ne piju hladno ili previše vruće te da se suzdržavaju od seksa!

Kako su se snašli

Za nedeljni zadatak su ukućani podeljeni u parove - Antonija i Marijana, Nemeš i Bojana, Horvat i Duško, Brandon i Soraja i trio Nikola, Lester i Nirmal. Svaka grupa otpevaće po dve pesme. Većina je vrlo zadovoljna pjesmama koje im je Veliki Brat dodelio, ali je Soraja razočarana što je u paru s Brandonom, koji po njenom mišljenju i nije neki vokal, a zato što je dobila pesmu koju nikada nije čula - "Born this way" Lady Gage.

I Nemeš je nezadovoljan jer mu "po tko zna koji put" dato da peva sopstvenu pesmu "Znam taj smešak". Smatra kako nije u redu da je pjeva iznova i iznova. Hteo je mnogo veći izazov. Nirmal smatra da pesma koju su dobili on, Nikola i Lester "ima previše vulgarnosti".

Bojana nezadovoljna profesorom

Nakon jučerašnjeg časa pevanja Bojana je bila pod utiecajem svega onog što joj je profesor rekao. Sustanarima je rekla da se "celog života dere i nastaviće se derati", bez obzira što im je profesor rekao da ne viču dok pevaju. Horvat je rekao da je njemu super što je tu profesor, a Marijana kaže da je njoj sve to bilo smešno i kako je nikad nije ni zanimalo da bude pevačica.

Brandon i Soraja su razgovarali u spavaćoj sobi. Brandon joj je rekao da se ponekad ponaša detinjasto, a Soraja je odgovorila da ona ni zbog koga neće menjati svoje ponašanje, pa tako ni zbog njega. Brandon joj je tad rekao da ne treba menjati ponašanje, već samo te ispade koje ima, jer treba da funkcionišu zajedno, s čime se Soraja složila.

Pogledajte još