BRIŽNI, POUZDANI I ZABAVNI: U kojim znacima Zodijaka su rođeni najbolji muževi?

Žene za partnera žele nekog pouzdanog, odanog i predanog, a astrologija otkriva u kojim znacima se rađaju najbolji supružnici.

Muškarci rođeni u ova četiri znaka su stvoreni za dug i srećan brak:

Bik

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako da pokaže ljubav i usreći svoju ženu. U odnosima traži stabilnost i to je ono što ga najviše inspiriše. Uvek će vas držati blizu sebe, paziće vas i maziti.

Lav

Muškarac Lav je odan do srži i ima dubok osećaj razumevanja za svoju partnerku. Voli da joj se divi i obasipa svoju voljenu pažnjom i sa puno privrženosti. Lavovi će razmaziti svoje supruge tako što će im davati mnogo poklona, voditi ih u kupovinu ili čak isplanirati zajedničko putovanje! Oni su partnerki velika podrška.

Rak

Muški Rakovi vole sve što je vezano za ljubav, a vreme provedeno s njima je uvek zabavno. Jako su emotivni i privrženi. Vole da obasipaju partnerku ljubavlju i da provode kvalitetno vreme s njom. Pošteni su, veseli i pozitivni, sve bi učinili da usreće voljenu osobu.

Ribe

Muškarci Ribe vole da udovoljavaju svojim bližnjima. Nikad im nije problem da se potrude kako bi usrećili svoju partnerku. Pored njih, žena se uvek oseća voljenom i cenjenom. Pobrinuće se da uvek budu tu za nju kao stubovi snage i podrške. Takođe, spremni su i da budu rame za plakanje i oslonac u teškim trenucima.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još