KONAČNO ĆE UPOZNATI PORODICU ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Fudbaler Nemanja Gudelj u društvu sestre i brata stigao u Srbiju (VIDEO)

Nemanja Gudelj, fudbaler španske "Sevilje" stigao je sinoć u Srbiju. Povod za njegov dolazak u Beograd su reprezentativne aktivnosti, ali i rođendan njegove devojke Anastasije Ražnatović.

Naime, mlada pevačica koja je već nekogliko meseci u vezi sa uspešnim sportistom sutra će proslaviti 24. rođendan, a gala zabavi prisustvovaće i Nemanja koji će konačno upoznati Anastasijinu majku Svetlanu Cecu Ražnatović i brata Veljka.

Gudelj je u Beograd stigao u društvu mlađeg brata i sestre - Dragog i Vanje koja je na svom Instagram profilu podelila snimak sa aerodorma, na kojem se može videti da je podmladak Olivere i Nebojše Gudelja, nekadašnjeg fudbalera "Partizana", stigao u srpsku prestonicu.

Posetimo, mlada pevačica je nedavno započela ljubavnu vezu sa Nemanjom i za to vreme dva puta bila gošća porodice Gudelj u Španiji, te uživala u provodu i izlascima sa emotivnim partnerom, Dragim, Vanjom i njihovom majkom.

Autor: Nadlanu.com
Foto: vanjagudelj27/Instagram

Pogledajte još