SEKSI IZDANJE POPULARNE VODITELJKE: Dea Đurđević pozirala u toplesu (FOTO)

Poslednje dane maja voditeljka Dea Đurđević provodi u Egiptu, a društvo u nezaboravnoj avanturi pravi joj emotivni partner i kolega sa TV Pink Mladen Mijatović.

Iako zvezdu ružičaste televizije uvek viđamo u smernim odevnim kombinacijama, ona je na svom Instagram profilu podelila i fotografiju na kojoj pozira u toplesu. Seksi izdanje popularne voditeljke izazvalo je najveću pažnju njenih mnogobrojnih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

- Da bi voleo i poštovao druge moraš voleti i poštovati sebe - napisala je plavokosa novinarka koja će uskoro proslaviti 30. rođendan, a zatim otkrila kako protiče odmor u ovoj afričkoj državi.

- Poseta Sahari. Neverovatno iskustvo. Vozili smo se kvadovima, posetili Beduinsko selo i družili se sa meštanima (popili smo piće u njihovom kafiću), a omiljeno iskustvo mi je jahanje kamile. Toliko su bile slatke i mazile se sa nama, bar se moja kamila mazila sa mnom jer mi kažu drugi turisti da nisu baš sve kamile bile raspoložene za druženje. Naravno, bilo je pretoplo i pored vetra koji je duvao. Volim leto i sunce - napisala je Dea pokraj seta fotografija snimljenih u čuvenoj pustinji.

Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Dea je na kraju zaključila da su ona i njen dugogodišnji emotivni partner posle ovakvog odmora spremni za nove radne pobede.

- Napunili smo baterije za nove pobede! Sreća je veća kada je deliš sa nekim!

Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još