RAĐAĆU SVE DOK SE BUDEM DOBRO OSEĆALA: Seka Aleksić otkrila koliko ju je majčinstvo promenilo i koliko dece želi

Pevačica Seka Aleksić nedavno je proslavila 12 godina od izlaska prvog albuma na šta je veoma posebna.

Dug put je prevalila do uspeha koji je postigla, a svoju karijeru krunisala je devetim albumom po redu koji je naišao na brojne pohvale.

- Smatram da je ovaj album zaista kvalitetan. Sve sam birala po sopstvenom nahođenju i ni za jednu ne mislim da je slučajno tu - istakla je pevačica.

Iako je podjednako uspešna kao i prethodnih godina, Sekini prioriteti su se u međuvremenu promenili budući da se već dva puta ostvarila u ulozi majke.

- Sve doživljavam drugačije, muziku, emocije, sve oko mene, od kako sam majka, što je i prirodno. Kada se žena ostvari u toj ulozi sve se promeni u pozitivnom smislu. Iako sam se malo izmestila i otišla da živim praktično na selu ne znači da ću prestati da se bavim svojim poslom. Muzikom ću se baviti sve dok dišem - rekla je.

Da je muzika njena životna ljubav Seka je isticala više puta, međutim uloga majke je nešto zbog čega svakodnevno ima osmeh na licu, te ne krije da priželjkuje još dece.

- Volela bih desetoro da imam, ali najrealnije je da ih imam recimo petoro. To je nešto što bih mogla da ostvarim, ipak imam 41. godinu. Sve dok se budem dobro osećala i dok to bude u skladu sa mojim životnim dobom, rađaću - tvrdi Seka.

Mada priznaje da joj pol deteta nije važan, pevačica ne krije da potajno priželjkuje ćerkicu jer kako kaže tate vole devojčice. Njenu želju deli i suprug Veljko Piljikić koji joj je ogrmna podrška i oslonac.

- On mi je najveća podrška, a to se odnosi na sve u životu. Ne bih tu vantelesnu opodnju posebno izdvajala. To je segment našeg života kao i svaki drugi - rekla je ona.

Izvor: Pink.rs/Story
Foto: Andreja Damjanović

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.