LUPAĆU GLAVOM O ZID ZBOG NJE: Filip Car pobesneo nakon svađe sa Dalilom Dragojević (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Dalilu Dragojević i Filipa Cara.

- Da li je dan posle alkohola i mamurluk razlog što se svađate i ko je bio nervozniji jer ste gubili na kocki - glasilo je pitanje.

- Ja sam na rubu zadnjih dana, više ne mogu da podnesem ništa, ni emisije ni glasove, ništa, sve mi smeta. A kada je u pitanju alkohol kada ga nema, onda mi je još teže. Kada vidim da sam se totalno makao i da sam totalno van, da nisam balansiran. Više nisam svestan ni situacije u kojoj se nalazim, ni ništa. Kulja mi u stomaku, skroz sam raštelovan. Teško mi je kada sam trezan, a kamoli pijan - rekao je Car.

- U utorak nismo pili, bili smo nervozni zbog kocke, nisam shvatila poentu kockanja, ja sam svesna svake situacije. Neću da prepišem ništa svojoj nesveti, nego svesti, nešto sam uradila onako, a što se tiče devojačke večeri, ja Aleks nikada nisam gledala kao neprijatelja, dok su se pokušavale napraviti one scene u kojima sam ja mislila da sam ugrožena, a kada je došlo do devojačke večeri, svi smo igrali i sprdali se... - pričala je Dalila.

- Svest treba da bude budna u svakoj situaciji, ako se mi sprdamo kada smo zajedno, treba da bude svesna i kada sa Aleks peva na devojačkoj večeri i spava sa njom. Ima svest kada ja Dejanu kažem da li ima pivo i pričamo nešto tako, ona kaže da ne treba da pričam sa njim. One nisu neprijateljski nastrojene, ali mi ona napravi ljubomornu scenu za Aleks, ona je popila mozak na kašiku Dejanu zbog tebe. Stani da završim jer ću glavom u staklo da udarim... Stani, neprijateljska zona je sada sa njima. Ti sve zameraš, a zašto sebi dozvoljavaš neke stvari, zašto radi to što radi, ako sebi to zamera. Ustane i kaže da si svesna svega - pričao je Car.

- Ja smatram da je nebitno to. Ja sam njemu pomenula Aleks za čačkalicu i za njegovu pohvalu da se promenila na bolje - vikala je Dalila.

- Neću da se raspravljam sa nekim ko ima takvu memoriju, ja sve pamtim. Ne da, misli da je pametna, ali nije i kaže da je pogubljena, je*em vam mamu, pogubljene ste tek kada prođete prostituciju i prevaru i sve. Ona je kvarna i bezobrazna - vikao je Car.

Dalila i Filip su nakon žestoke svađe nastavili svoju raspravu na garnituri.

- Je l' imam ja pravo da vodim neku debatu sa nekim - pitala je Dalila.

- Ja sam se razvalio, razvalio sam se - vikao je Car.

- I ja isto, nikome ovde nije sjajno, a onda me napada ovaj koji spava ceo rijaliti - rekla je Dalila.

- Gde sam ja prosuo svoj mozak, a šta sam mogao, kakav kliker imam - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još