Šta Eminem kaže za Lady Gagu

0

Eminem je u svoju novu pesmu "A Kiss" uvrstio neke od svojih kolega. Uz Justina Biebera i Katy Perry, tu se, između ostalih, našla i Lady Gaga, a igra rečima "mail" (pošta) i "male" (muškarac) može zvučati i kao da je Gaga hermafrodit.

Štos je u tome što se ove dve reči na engleskom isto izgovaraju pa otuda i zezalica na račun toga da je kontroverzna pevačica hermafrodit: – “Tell Lady Gaga she can quit her job at the post office, she's still a mail (male) lady”, odnosno “Recite Lady Gagi da može da da otkaz u pošti, ali i dalje je poštarica (hermafrodit)”.

Sad, po najnovijoj fotki Lady Gage, nema ona veze sa hermafroditom, ali zezanje samo podiže interesovanje za nju, njen izgled i nastup. Sve je to šoubiznis. A znaju to i Eminem i nestašna pevačica.

Podsetimo se na ranije glasine o tome da Lady Gaga ima i muške i ženske polne organe. To je krenulo još 2009. godine, nakon što se s pojedinih fotografija dalo naslutiti da pevačica “ima još nešto” u gaćicama. Gaga je tim povodom izjavila da je za nastup namerno u gaćice ugurala veštački penis.

Provokacija stalno i stalno novo, to je Gaga.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.