URLICI ODZVANJALI IMANJEM: Dalila Dragojević doživela nervni slom nakon sukoba sa Carem, Filip prebacio krivicu na nju (VIDEO)

Tokom prošle noći Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su se sukobili u sobi za izolaciju. Posle fizičkog obračuna Dalila je plakala na podu, dok je Filip nastavio da priča i urla na nju. Car je uspeo da je dovuče do kreveta i pokušavao da reši problem, dok je ona nastavila da pače i histeriše.

- Uzmi svoje stvari i digni se, hajde skloni se - vikao je Car.

- Kako ti nije žao - vikala je Dalila.

- Žao mi je, ali što to radiš - vikao je Filip.

- Ne mogu više da podnesem, šta to radiš - cikala je Dalila.

- Ne radi mi to više, ne radi mi to više, idi da se odvojimo... Gotov sam ne mogu više da podnesem, rekao sam ti da me ne hvataš za vrat, rekao sam ti da imam traume od toga - rekao je Car.

- Ne znam šta da kažem, nabijaš mi krivice u nebesa, napraviću sranje ovde, ne znam kome mozak ne bi zaribao na ovom mestu - rekao je Car dok je Dalila plakala.

- Nemoj da plačeš, mislim da sam ja kriv, hajde da idemo da legnemo, ja više nema živce - rekao je Car.

- Hajde, molim te, idem ja u sobu da legnem, ti idi lezi ovde - nastavio je on.

- Pusti me, neću - rekla je Dalila.

- Hajde, da idemo da legnemo - vikao je Car.

- Hajde da sednemo unutra, kakav je ovo život, ovo najvećem neprijatelju ne bih poželeo - vikao je Car.

Dalila je u tom trenutku ušla u izolaciju, skinula njegov duks i legla na svoj krevet, dok je i dalje pokušavao da smiri strasti među njima.

- Dalila, hoćeš da spavamo, nemoj to da mi radiš, nisam hteo to da uradim. Nisam hteo da te odgurnem. Nađem snage da pričam sa tobom. Dođi da te zagrlim, hoćeš da odspavaš, ja idem u sobu, da pričamo normalno sutra. Je l' može? Hoćeš biti sama? Pričam sam sa sobom, nemam snage! Ti ćeš mene isterati odavde, totalno ćeš me isterati odavde - vikao je Car.

- Hoćeš li ostati sama da znam, e je*emu mamu i plakanju, daj i meni Bože suza, da i ja plačem više, u pi*ku materinu više, je*em ti plač. Plače i Bog nada mnom, je*em li ti nebo - vikao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još