JA NEMAM KUĆU U ŠEPKU: Dejan Dragojević otkrio istinu o svojoj imovini i planovima za budućnost (VIDEO)

U toku emisije "Gledanje snimaka", voditelj Darko Tanasijević je najavio zadrugarima video klip na kom su imali priliku da vide razgovor Dalile Dragojević i Filipa Cara iz hotela, uoči prve bračne noći.

Filip je pitao Dalilu da li i dalje ima emocije prema Dejanu Dragojeviću, bivšem mužu, pa su tom prilikom razgovarali o njemu.

- Ne bih ja to puno komentarisao, jer smo imali i mi igru istine. To je to, šta ja sada da kažem. Nisam nešto specijalno ni slušao. Ne poznajemo se eto dobro, gledao sam više koliko je bila dobra soba - rekao je Dejan.

- Je l' poznaješ ti nju - pitao je Darko.

- Pa ne intresuje me... Ma daleko od toga da ću da idem u Šepak, jedva čekam da se probudim kod kuće. Nemam ja kuću u Šepku. Hvatala me prvo anksioznost, treba sesti sa tim ljudima posle. Ja svojoj kući, ne intresuje me ovo ostalo. Rekao sam da je jedino da otklonim Aleksandri sumnje jeste kraj rijalitija. Ako je trebalo moja najveća životna greška da se desi, desila se u pravom trenutku. Možda nisam normalan vizuelno, ali u glavi jesam. Tenzija je ovde ozbiljna, a sad da ja glumim neko majmunisanje, nema potrebe. Idem svojoj kući posle rijalitija, sa Aleksandrom planiram stvari, ali bacam fokus na sebe. Njoj ću pokazati da je volim i da mi je na prvom mestu, iako možda ne pokazujem to - ispričao je Dragojević.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.