Studenti – popust 45%

0

Pravo kupovine ulaznice za EXIT 11 u kategoriji „studenti“ po ceni od 5.990 dinara imaju studenti fakulteta svih univerziteta sa teritorije Srbije, rođeni 1983. godine (i mlađi).

Ulaznice za studente su personalizovane, glase na ime i prezime kupca te ih nije moguće ustupiti ili preprodati nekoj drugoj osobi. Kupovinom se dobija vaučer koji se lično menja za narukvicu koja omogućava ulazak na festival. Pri zameni vaučera za narukvicu, uz vaučer će biti neophodno pokazati i lični dokument. Zamena vaučera za narukvice će biti organizovana pred sam festival na „Lovotursu“.

Sve informacije o zameni biće blagovremeno objavljenje na www.exitfest.org i www.gigstix.com.

Pri kupovini ulaznice, svaki student mora da aplouduje svoju sliku, skenirani lični dokument (lična karta, pasoš) i skeniranu prvu stranu indeksa kao dokaz da ispunjava tražene uslove. Proces kupovine detaljno je objašnjen u samoj aplikaciji, potrebno je samo pratiti uputstva. Pre same kupovine, srednjoškolci moraju da se registruju.

LINK ZA PRISTUP ONLINE KUPOVINI ZA STUDENTE

Ulaznice za studente moguće je kupiti i lično u GIGS TIX-u u Pariskom magazinu. Potrebno je doneti fotokopiju ličnog dokumenta, fotokopiju prve strane indeksa (i original na uvid) a kupci će biti fotografisani na licu mesta.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.