JESAM KU*VA, KU*VA RASPALA, PROSUĆU SEBI MOZAK: Dalila Dragojević doživela nervni slom nakon svađe sa Filipom Carem (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car juče su se više puta žestoko sukobili i fizički obračunali. U jednom trenutku oni su nastavili svoju raspravu u ekonomskom dvorištvu, a Dalila je počela da nabraja zašto je pored Cara zamrzela sebe.

- Ja više nemam ni ponosa ni dostojanstava, sve sam izgubila. Da me izbaci kao krpu, bolje da radim na poziv, da me gazite i omalovažate. Da se je*ete pored mene, a ja vas čekam. Radim na poziv. Izvolite, Dalila! Nekada neko i nešto, sada niko i ništa! Dolazila za sto, našminkana, najveće sam zlo. Zavolela, šta si zavolela, da te neko je*e kako je stigao - pričala je Dalila dok je šetala kroz dvorište.

- Čovek me kao krpu izbacio i sada kaže da idemo da spavamo - nastavila je ona.

- Ja se vratim u odnos sa tobom, ona kaže da ne zna da se izražava... A ja sam je*o, pa sam je*o, je*em mu mamu u pi*ku - rekao je Car.

- Ja sam na granici da uzmem kamen i da prospem mozak sebi - rekla je Dalila.

- A što bi ga prosipala - pitao je Car.

- Namerno, ja otišla, okupala se, on već pričao o meni, nisam ni htela da jedem, kaže da sam namerno bacila, odem da legnem, on namerno mene je*e u mozak. Kaže da sam najgori rijaliti igrač, bolje da sam bila žrtva i sedela... Ja sam tebi došla na kolenima, a nikada ti više neću doći... Dabogda crkla sada, pa da me iznesu i da kažeš da je sve igra - rekla je ona.

- Nećeš, ti ćeš sve nas sahraniti - rekao je on.

- Od onakve jačine, reči, stava, našta sam spala da hodam po dvorištu čupava i u pidžami, sva raz*ebana... Hoćete mangupe i frajere, tetovaže, a onda dođe kući i prebijete zato što mu ručak nije slan. Nećete vi da vas neko hvali, poštuje i ceni... Malo ti je sve bilo, hoćeš još. Ko da me žali... Evo ti sada, hodaj sada po ekonomskom, kao drolja najveća, hodaj ku*vetino, jesam ku*vetina, prihvati činjenicu da si kurv*tina. Uopšteno, globalno za kompletan rijaliti si ku*vetina, raspala ku*vetina... Sama sebi, ispred ogledala... Neka ti kidaju garderobu i lance, tako bi te sutra golu na ulicu izbacio. Htela si Filipa Cara, evo dobila si ga... - pričala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još