IZNENAĐENJE ZA GLEDAOCE: Vladimir Govedarica napustio "Survivor"

Crveno pleme izgubilo je borbu u poslednjoj igri za imunitet. Na plemenskom veću takmičari su nominovali Vladimira Govedaricu, a drugog duelistu Stefana Nevistića nominovala je Nađa Erić, koja je osvojila lični imunitet.

Vladimir i Stefan iz crvenog tima borili su se u igri za opstanak. Ipak, Stefan je bio bolji, pa je Vladimir napustio "Survivor".

Njegovo ispadanje iz popularnog šou programa iznenadilo je gledaoce jer se nije očekivalo da baš on bude sledeći koji će otići u Veliko veće.

Kada je Nađa osvojila ogrlicu ličnog imuniteta, mnogi su se ponadali da će kao kaznu za višemesečno "šikaniranje" nominovati Milicu Dabović, ali je "moćni miš" ipak odabrao Stefana.

On je kao jedna od najjačih karika crvenog tima uspešno savladao Govedaricu, te je on ispao iz "Survivora".

Vladimir je po izlasku priznao da se nadao pobedi, ali da je svakako zahvalan na ova dva meseca druženja sa saborcima iz crvenog plemena.

Njegovo učešće u "Survivoru" će se pamtiti po neverovatnoj spretnosti i snalažljivosti u gotovo svim zadacima. Gledaocima je bio simpatičan i zbog visine za koju su mislili da će mu biti problem u "Survivoru". To se pokazalo kao netačno, pa je Vladimir često bio uspešniji u igrama od fizički spremnijih takmičara, poput Stevana Stevanovića.

Govedarica se tokom boravka u "Survivoru" nije zamerio nikome, te je i zbog toga bio među omiljenim takmičarima. Međutim, to je i razlog zašto nekima nije bio drag.

Naime, tokom sukoba između Milice Dabović i Nađe Erić on se nikada nije ponudio da bude "zaštitnik" mnogo mlađoj takmičarki, pa je zbog toga naišao na kritike jednog dela gledalaca.

Vladimirovo učešće u Survivoru biće zapamćeno i po "zamalo" vezi sa Minom Nikolić. Ćerka slavnog glumca Marka Nikolića nije krila simpatije prema njemu, ali je pred kraj svog učešća naišla na "hladan tuš" od strane Govedarice. Iako je Mina otvoreno govorila o tome da joj se Vlada dopada, on je priznao da ne gaji iste emocije prema njoj.

Da li će tako ostati i u nastavku "Survivora", jer će sada oboje biti u Velikom veću, ostaje da se vidi.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Pogledajte još