NAPRED MADRID: Sofija Milošević u društvu sinova Alekseja i Teodora bodri verenika Luku Jovića pred večerašnju utakmicu (FOTO)

Poznata manekenka Sofija Milošević poslednjom objavom na svom profilu na društvenoj mreži Instagram oduševila je pratioce, ali i verne ljubitelje fudbala.

Naime, večeras u 21 čas održava se finale Lige šampiona u fudbalu između španskog "Real Madrida" i engleskog "Liverpula".

Luka Jović, verenik lepe Beograđanke, trenutno se nalazi u Parizu gde će uskoro izaći na teren i boriti se za titulu. Budući da je njihova porodica postala bogatija za novog člana, kada se Sofija krajem marta porodila i na svet donela drugog sina Teodora, manekenka je sa naslednicima ostala u porodičnoj kući u Madridu odakle će bodriti svog voljenog.

Tridesetjednogodišnja dama pozirala je sa sinovima Aleksejem i Teodorom koji su bili odeveni u dresove "Real Madrida" i raznežila pratioce. Ovo je prva fotografija na kojoj je ponosna majka pokazala malenog naslednika bez stikera i otkrila njegovo lice.

- Napred Madrid - napisala je Sofija pokraj zajedničke fotografije sa mezimcima i poslala snažnu podršku svom izabraniku.

Autor: Nadlanu.com
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još