LJUBAV CVETA: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživali u noćnom provodu (VIDEO)

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović već nedeljama unazad glavna je tema domaćih medija, otkako se saznalo za njenu ljubavnu vezu sa fudbalerom španske "Sevilje" Nemanjom Gudeljom.

Naslednica folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović pre nekoliko dana upriličila je glamurozno slavlje povodom svog 24. rođendana, a to je bila i prilika da se porodice Ražnatović i Gudelj upoznaju.

Naime, tridesetogodišnji reprezentativac Srbije pre žurke posetio je porodični dom svoje devojke na Dedinju i u društvu majke Olivere, sestre Vanje i brata Dragiše proveo vreme sa Anastasijinim najbližim rođacima. Kako je Ceca izjavila za domaće medije, on ih je svojim ponašanjem i manirima oduševio i ostavio lep utisak na njih.

Uspešni sportista i dalje boravi u Beogradu, a sinoć je sa svojom devojkom izašao u noćni provod. Zaljubljeni par uživao je u popularnom prestoničkom klubu, a društvo su im pravili njena majka i nekoliko prijatelja.

Fotografije i video-snimci nastali tokom izlaska mladog para završili su na društvenim mrežama i ako je suditi po njihovim pogledima i osmesima kada su jedno pokraj drugog, lako se može zaključiti da su srećni, te da uživaju u svojoj romansi.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još