RIJALITI ZVEZDA POKAZALA BUJNE OBLINE: Aleksandra Subotić oduševila fanove seksi izgledom u minijaturnom kupaćem kostimu (FOTO)

Poznata učesnica brojnih rijaliti šou programa Aleksandra Subotić odlučila je da napravi predah od poslovnih i privatnih obaveza u Novom Sadu i da sama otputuje na spa vikend.

Bivša devojka Davida Dragojevića podelila je sa fanovima na profilu na društvenoj mreži Instagram tri fotografije na kojima je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu crvene boje i tom prilikom otkrila svoje bujne obline.

Atraktivna dvadesetpetogodišnjakinja donela je odluku da dva dana provede van porodičnog doma i da se ponaša kao "singl devojka". Vatrena crnka provodi vikend u jednom hotelu, gde uživa u svim pogodnostima koje on pruža, te je objavila izazovne fotografije sa bazena.

Njen emotivni partner Petar Peca Raspopović ovog puta nije joj se pridružio, već je ostao u Novom Sadu i pričuvao njihovog jednoipogodišnjeg sina Jovana i Aleksandrinu ćerku Magdalenu.

Nema sumnje da će bivša zadrugarka na mini-odmoru napuniti baterije i da će se vratiti svim majčinskim obavezama od ponedeljka.

Nakon objava zgodne dame, njeni obožavaoci uputili su joj mnoštvo kompimenata na račun savršenog fizičkog izgleda.

Foto: sandrasuboticss/Instagram
Foto: sandrasuboticss/Instagram
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još