SEKS MAJSTORI: Osam znakova pokazuju da ste dobri u krevetu

Znakovi da ste dobri u krevetu ne zavise od vaše seksualne prirode, već od vaše ličnosti i pojedinačnih karakteristika.

Možete da plešete

Ukoliko niste spretni na plesnom podijumu, verovatno nećete biti spretni ni u spavaćoj sobi. Fleksibilnost i dinamičnost pokreta se najpre očitavaju u strastvenom plesu sa partnerom/partnerkom.

Nije lako ugroziti vašu seksualnost

Ako određene reči ugrožavaju vaš ego, ili imate popis stvari koje nećete raditi, nositi ili govoriti, jer na neki način ugrožavaju vaš pol i seksualnost, to znači da se lako vređate.

Opustite se, ako volite sebe i ne sumnjate u to što vam se sviđa (i niste uznemireni zbog toga što oni oko vas ne vole istu stvar), nema razloga da se toliko ljutite na pomisao da morate, recimo, da upotrebite roze boju olovke ako ste muškarac. Ako vas te stvari ne muče, to je prilično dobar znak da ste dobri u krevetu.

Bivši partneri ne mogu da se odvoje od vas

Veza je gotova - i srećni ste što se krećete prema novim horizontima - ali budimo iskreni, nekako vam nedostaje prošlost. Ukoliko vaš bivši ili bivša i dalje oseća tu neku povezanost, to znači da ste bili nešto posebno za nju/njega. A to vas malo uzbuđuje.

Dobro slušate

Kada neko želi nešto da vam kaže - vi ih pažljivo slušate i obrađujete dobijene informacije na strpljiv način. Dajete sve od sebe da im udovoljite, a to što vam je osoba rekla u potpunosti zadržavate za sebe osim ako vam nije drugačije rečeno.

Ne bojite se reči "NE"

Znate da reč "ne" znači neodobravanje određenih aktivnosti ili pojava. Ako ne prihvatate reč "ne" kao krajnji odgovor, nikada nećete biti dobri u krevetu.

Primećujete kakvi dodiri prijaju osobi ili, pak, vama

Postoji određena količina suptilnosti koju čovek mora da savlada kako bi mogao da komunicira sa ljudima iz svoje okoline. To uključuje sposobnost čitanja suptilnih znakova koji vam govore kada je drugoj osobi prijatno, a kada se lagano povlači i nije zainteresovana.

Volite da udovoljite drugima

Ako volite da udovoljavate svojim bližnjima i srećni ste kad vidite osmeh na njihovom licu, to znači da ste dobar ljubavnik ispod pokrivača.

Ne osećate potrebu da se stalno hvalite

Oni koji su zaista sposobni u spavaćoj sobi i znaju da to dobro rade, neće puno da pričaju o svojim aktivnostima, već će radije da vam ih pokažu.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.