LOŠA KUČKA, SUPER MRŠAVA KUČKA: Jelena Karleuša seksi kombinacijom oduševila publiku na nastupu u Mostaru (FOTO)

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni Srbije, Jelena Karleuša ne prestaje da izaziva pažnju javnosti. Pevačica neretko svojim provokativnim odevnim kombinacijama šokira obožavaoce.

Popularna četrdesettrogodišnjakinja ni sinoć nikog nije ostavila ravnodušnim na nastupu koji je održala pred svojom publikom u Mostaru. Iako je poznata po smelim stajlinzima, plavokosa dama uspela je da nadmaši sebe i oduševi svoje fanove.

Naime, Jelena je na profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije i video-snimke koji su nastali za vreme eksplozivnog nastupa u punom klubu, a njen atraktivni izgled raspametio je verne pratioce.

Rođena Beograđanka nastupila je u izazovnoj kombinaciji modnog brenda "Versaće" koja je istakla njene bujne grudi i zategnutu zadnjicu u prvi plan. Jelena je bila odevena u helanke i top šarenog dezena koji je prepoznatljiv za ovaj luksuzni brend.

Nakon nastupa, supruga nekadašnjeg fudbalera Duška Tošića bila je veoma zadovoljna svojim muzičkim i plesnim performansom, te se zahvalila posetiocima kluba na ogromnoj energiji koja je vladala.

Takođe, majka trinaestogodišnje Atine i godinu dana mlađe Nike ponosna je na svoj trenutni fizički izgled, te je pokraj seksi fotografija koje je objavila, kratko za sebe napisala:

- Loša kučka, super mršava kučka.

Autor: Nadlanu.com
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još