DALJINA JE UČINILA SVOJE: Stanija Dobrojević otkrila razloge raskida sa Markom Markovićem

Vest da su Stanija Dobrojević i Marko Marković stavili tačku na vezu odjeknula je kao bomba, a sada je starleta otkrila nove detalje raskida.

- Nismo zajedno već dva meseca, daljina je učinila svoje. Da sam ostala u Americi ni on ni ja ne bismo potvrdili da smo raskinuli još sto godina, ali stigla sam u Srbiju i svi me za to pitaju, pa mi je lakše da se stavi tačka i što se javnosti tiče - rekla je Stanija Dobrojević.

Podsetimo, Stanija je trebala da uđe u "Zadrugu 5", međutim, od toga je odustala je u Americi dobila poslovnu ponudu. Starleta je u Majamiju potpisala ugovor sa proizvođačem suplemenata, koje će reklamirati godinu dana preko Instagrama, gde je prati čak 1,3 miliona ljudi.

- Stanija je baš zbog tog poziva odlučila da ode iz Srbije. Kad je čula da joj nude ugovor od 100.000 dolara, bez razmišljanja je ostavila dečka Marka Markovića da je čeka u Srbiji i otputovala u Majami. Ovih dana uveliko snima kampanju koju će promovisati godinu dana. Rekla mi je da su je vlasnici te firme angažovali jer ima dosta pratilaca na Instagramu, ali i zato što vodi zdrav život i redovno trenira - otkrio je nedavno dobro obavešteni izvor.

Izvor: Informer.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još