TE ŽENE SU USPUTNE STANICE: Mile Kitić priznao da od prvog dana braka ima ljubavnice

Pevač Mile Kitić u svojoj životnoj ispovesti govorio je o detinjstvu, ljubavnicama, kao i o tome u kakvim je odnosima sa ćerkom iz prvog braka i njenom majkom.

- Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam. Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne "izlete". Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su "usputne stanice" - rekao je on, a zatim se dotakao svog prvog braka.

- Oženio sam se mlad, imam ćerku iz prvog braka. To nikada nisam hteo da sakrijem. U Beogradu je upisala tekstilni dizajn. Ja sam se razveo od žene, ali nju nikada nisam hteo da krijem. Viđamo se, u kontaktu smo. Ona ima dvoje dece. Elena nju poznaje, ne druže se mnogo, ali se poštuju - rekao je on.

Pevač je, takođe, spomenuo i svoje detinjstvo. Otkrio je u kakvoj je porodici odrastao i kakav je odnos imao sa svojim ocem.

- Moj otac nije bio mnogo opasan. Do 15. godine živeo sam na selu, otac je otišao u Ameriku, bio sam najmlađi. Bio sam mezimac i zaštićen. Kada sam završio srednju školu, otišao sam u Sarajevo. Imao sam odličan odnos sa porodicom, otac je bio uticajan čovek. On je za vreme rata bio u ropstvu, bio je u Nemačkoj 5 godina, a pre rata je pohađao večenje škole, pa je bio odbornik u selu. Bio je veoma uticajan, bili smo složna porodica, ali jako siromašni. Bilo je svega od hrane, nedostajalo mi je da kupim neke patike, loptu, ali toga nije bilo, svega je bilo samo ne para. Nikada nisam imao para da kupim sladoled, ali imao sam gde da spavam - rekao je Mile i otkrio kada je počeo da se bavi pevanjem:

- Rano sam se opredelio za muziku. Bilo je jednom takmičenje pevača amatera i ja sam tu odneo pobedu. Nakon tih nekoliko takmičenja krenuo sam da pevam po kafanama, 6. juna je 50 godina otkako pevam. Uskoro će jubilej - rekao je Mile za kraj.

Izvor: Informer
Foto: milekitic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.