PEVAČ NAŠAO PRAVU: Mišel Gvozdenović uživa u ljubavi sa mladom studentkinjom

Pevač Mišel Gvozdenović otpočeo je potpuno novi život nakon što se kao takmičar pojavio u rijalitiju "Zadruga".

Podsetimo, Mišel je prolazio kroz pravu torturu budući da je u Beloj kući u Šimanovcima bio sa Miljanom Kulić koja je i sama priznala da ga je godinama unazad progonila, a uspevao je da odoli devojkama te nije ulazio u ljubavne odnose do pred sam kraj rijalitija kada je na iznenađenje mnogih ušao u vezu sa Minom Vrbaški, ali je ta romansa bila kratkog daha.

Kako piše portal "Srbijadanas.rs" Gvozdenović je nakon rijalitija kupio čak dve nekretnine, i to na Vračaru i na Dedinju, gde trenutno živi sa novom devojkom.

Naime, pevač je u ljubavnoj vezi sa javnosti nepoznatoj devojkom Janom, koja studira francuski jezik, a želja joj je da postane prevodilac.

- Jana još uvek studira, mlada je, želi da postane prevodilac. Dok studira, ona radi u jednoj stomatološkoj ordinaciji kao pomoćnik - priča izvor i dodaje da je Mišel na Instagramu objavio fotografiju sa njom, ali ju je, ipak, vrlo brzo obrisao, jer ne voli da emotivni život otkriva javnosti.

- Dok su bili u Turskoj na odmoru izbačena je bila slika na kratko i skinuta, jer Mišel ne voli da pokazuje svoju privatnost, pa gleda da sačuva sve u tajnosti - priča izvor, pa otkriva da se pevač i Jana zabavljaju oko šest meseci.

- Mišel se zaljubio do ušiju, zabavljaju se oko 6 meseci, tako nekako, da ne slažem, ali nikada ga nisam videla takvog, odlepio je baš za njom, a i mlada je, slatka je, neiskvarena, skromna, nije sa estrade, nije poznata, nego normalna, takva njemu i treba, zato se i zaljubio! Sad je kupio i stan na Vračaru, a pre toga jedan na Dedinju, gde sada živi sa njom - zaklučuje izvor blizak pevaču.

Autor: Nadlanu.com
Foto: miselgvozdenovicofficial/Instagram

Pogledajte još