NE POKUŠAVAJTE DA IH SLAŽETE: Koja tri znaka Zodijaka su pravi detektivi u vezi?

Zahvaljujući intuiciji ili oštrom oku, ovi horoskopski znaci prvi detektuju kad ih partner laže. Neki horoskopski znaci mnogo brže otkriju kada nešto ne ide kako treba u vezi od ostalih.

Škorpija

Na prvom mestu su Škorpije! Njihov detektivski um koji vodi intuicija je nepogrešiv. Često donesu odluku koja se bazira samo na njihovoj intuiciji. Nemaju potrebu da stvari dokazuju crno na belo već stanu ispred vas i kažu vam. Tada partner ostaje u šoku! Škorpija priča ceo film kao da je on reditelj!

Devica

Device za razliku od Škorpija stvari dokazuju praktično, sa dokazima crno na belo. One nemaju intuiciju ali zato je njihov um savršen. Oko Device sve vidi, zapaža i sve stavlja u jedan mali folder. Precizno ih tumači, obrađuje i tada donosi konačnu odluku. Kada je saopštava, osobu preko puta stavlja u šah-mat poziciju i ostavlja je bez teksta, zatečenu, bez ikakvog prostora za manevrisanje.

Ribe

Ribe su gospodari velikih emotivnih dubina, osećanja, ljubavi. Za razliku od Škorpije i Device one sve "nanjuše", ali srcem! Tu su apsolutni pobednici. Izražene intuicije, doduše ne u meri kao Škorpije, kod Riba ne postoji praktičnost već samo osećaj koji daje srce. One zastanu, ulaze u svoj svet neprikosnovenih i nestraženih dubina, i čekaju... Čekaju onaj dubok i jak osećaj koji im kaže, tj. potvrdi sve što misle i osećaju. Izlaze iz svog sveta, mirnim tonom i sa velikom tugom u očima saopštavaju partneru da dalje idu same.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još