Britni Spirs stiže u zagrebačku Arenu

Pop zvezda Britni Spirs (Britney Spears), kako piše tportal.hr, potvrdila je da će uokviru svoje turneje “Femme Fatale” doći u hrvatsku prestonicu Zagreb. Iako na Britninom sajtu još uvek piše Budimpešta 30. septembra, a odmah nakon toga Cirih 3. oktobra, ona bi po navodima organizatora Adria Entertainment trebalo u zagrebačkoj Areni da nastupi 1. oktobra.

Pregovaranje nije trajalo predugo, a lični zahtevi Britni Spirs još uvek nisu poslati. Ali, na osnovu svog iskustva, uverena sam da su priče o razmaženosti zvezda naduvane i preterane – kaže Sanja Ajdinovski iz Adria Entertainmenta koji organizuje koncert najavljen kao veliki spektakl i dodaje da su organizatori “zasad dobili produkcijske zahteve iz kojih je vidljivo da je reč o velikom vizuelnom spektaklu, zbog čega je kapacitet dvorane morao biti smanjen na 12.000 mesta”.

Na turneji “Femme Fatale” koja počinje 16. juna u Sakramentu, Britni promoviše svoj istoimeni sedmi album sa koga su se već istakli singlovi “Hold It Against Me” i “Till The World Ends”. Nakon niza problema s kojima se borila ova nekadašnja dečija zvezda, njeni fanovi se nadaju da će ovom turnejom dokazati da se stara Britni vratila.

Ali, Britni, da li je moguće da Beograd nije na tvom putu velikog povratka?!