Ejmi ima 72 strane želja za Beograd

Zbog problema s zavisnošću, koji more Ejmi Vajnhaus već godinama, mnogi su se pitali da li će se diva uopšte i pojaviti u Beogradu. Ali, izgleda nemamo o čemu da brinemo, jer organizatori - "Avalon" produkcija potvrđuju da Ejmi definitivno dolazi.

- Potpuno smo svesni da ne radimo koncert Selin Dion nego Ejmi Vajnhaus. To je njen šarm. Svesni smo i da je prodala 11 miliona albuma i da nikad nije otkazala koncert. Njen menadžent ništa ne prepušta slučaju, pošto su nam poslali rajder od 72 strane. Među prvim uslovima jeste da nema slikanja, nema intervju, kao ni bilo kakvih aktivnosti vezanih za promociju brenda ili koncerta. Ipak, možda se predomisle u poslednjem trenutku - rekao je direktor "Avalona" Boban Miloševski za "Blic".

Pored ostalog, Ejmin zahtev je da se rezerviše ceo sprat u hotelu gde će biti smeštena, te da se skloni sav alkohol sa tog sprata. Logično, jer je Ejmi nedavno boravila na rehabilitaciji.

Planirano je da program počne u 18 časova 18. juna u Donjem gradu na Kalemegdanu nastupom DJ Selektera iz Venecije. Pored Ejmi i Mobija na bini će se naći i bendovi Zemlja gruva, Elemental i Bei The Fish koji će nastupati sa pevačicom Karolinom Gočevom.

Pogledajte još