NAJTEŽE JE PODNELA MILJANU KULIĆ: Ivan Marinković progovorio o odnosu sa ćerkom Lenom

Bivši učesnik rijaliti programa "Parovi" Ivan Marinković komentarisao je odnos sa ćerkom Lenom koju je dobio sa pevačicom Gocom Tržan.

- Zbog spleta okolnosti kod mene je malo drugačija situacija. Ja želim kontakt sa ćerkom, ali ona je tu ograničena. Ne kažem da postoji uticaj na nju, mislim da je u godinama kada ne mogu ni pod tačkom razuma da je osudim zbog toga što ne želi kontakt. Vreme će pokazati da li sam u pravu, da li je ona zaista samo u takvom periodu. Ja ne mogu da se raspravljam sa njom kao sa odraslom osobom. Ja njoj ništa nažalo nisam učinio, ali nešto postoji u njoj otkako ja učestvujem u rijalitijima. Nešto se u njoj prelomilo. Mojim učešćem i onime što se dešavalo unutra, ona se promenila - ispričao je Ivan i dodao da je možda čak i najveći jaz između ćerke i njega taj što je imao odnos sa Miljanom Kulić, sa kojom je dobio sina Željka.

- Nije ona mene nikada osudila, ali kroz neke poruke sam mogao da razumem da je najgore podnela to što se desilo sa Miljanom Kulić. Mislim da je to negde najviše boli i da je očigledno nju sramota toga. Mislim da je to u pitanju i ne želim da je maltretiram time. Nadam se da će doći vreme kada budemo mogli kao odrasli ljudi da razgovaramo o tome - rekao je Ivan.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

Pogledajte još