ISPADAM BABAROGA: Suzana Jovanović otkrila kako se snalazi u ulozi svekrve

Pevačica Suzana Jovanović otkrila je da se navikava na ulogu svekrve, a za sebe misli da nije tipična svekrva.

Da li ste se navikli na ulogu svekrve?

- To me svi pitaju, ispadam kao babaroga. Nisam ja nikakva svekrva. Danas su deca moderna, mi smo tu da ih usmerimo na pravi put, trudim se da budem normalna majka koja je prisutna u njihovom životu. Tu sam da pomognem i posavetujem.

Da li se ćerka Alekandra savetuje sa vama oko izabira momaka?

- Moja ćerka nije još došla u tu fazu da se jako zaljubila, sve su prolazne simpatije. Znam šta joj se sviđa. Sada su moderni momci, ne može da se upoređuje sa tim kako je nekad bilo. Saša daje savete, oboje učestvujemo u njenom životu. Ona je otvorena i priča o svemu. Nemamo tabu tema, svesna je da smo prijatelji i da sa nama može o svemu da priča.

Suzana je progovorila i o gala svadbi, pa je istakla da joj je builo najbitnije da gosti budu zadovoljni.

- Na svadbi sam igrala do samog kraja. Cipele sam presvukla u papuče, skakala sam kao da mi je 20 godina. Ja sam gledala da gosti budu zadovoljni. Bila sam tu da ispratim celu situaciju i da mi budemo kao domaćini dobri.

Na samom kraju, Suzana je progovorila i o ishrani.

- Ja sam imala nesreću da od detinjstva krenem da kuburim sa kilogramima. Bila sam na dijetama. Sad sam okrenula list i jedem zdravo i domaće, slaninum, sir, kajmak... Trudim se da izbegavam brašno, hleb...

Izvor: Kurir.rs
Foto: suzanapopovic69/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.