NEMAM ŠTEK ZA CRNE DANE, AKO SE NEŠTO LOŠE DESI NEĆU IMATI ZA HLEB: Nataša Bekvalac iskreno o privatnom biznisu i finansijskoj situaciji

Poznato je da pevačica Nataša Bekvalac ima velelepnu vilu u Čeneju koju izdaje, kako su mediji ranije pisali, za vrtoglavih 800 evra dnevno, a sada je progovorila o privatnom biznisu i novcu.

- Iskreno da kažem toliko trošim novca da ne znam kako to napreduje, sve je onako đuture. Kada je leto u pitanju, dva meseca ću renovirati svoj stan, a mesec i po dana ću sa ćerkama biti na baš lepim destinacijama - rekla je Nataša, a pop zvezda otkrila je da li ima štek za "crne dane":

- Ne, ne daj bože da se nešto desi, znači bukvalno za kilo hleba. Moj odnos prema novcu se nije promenio - rekla je Bekvalčeva, a na pitanje da li voli da se kocka, odogovorila je:

- Metaforički da. Kada je kocka kao kocka u pitanju osetila sam par puta tu draž i mislim da bih vrlo lako mogla, kada bih to u kontinuitetu radila, mogla da ne izlazim iz kockarnice. Kao porok mi se ne dopada, ali kao zabava uvek valja baciti kocku - priznala je Nataša Bekvalac.

Izvor: Informer.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još