POZNATI SVI ČETVRTFINALISTI TAKMIČENJA: Tomislav Rubinjoni napustio "Survivor"

Kako se bliži finale "Survivora", menjaju se pravila igre. Prema novim pravilima, više se ne takmiče cvreno i plavo pleme jedni protiv drugih, već se svako bori za sebe.

U četvrtfinalu ima mesta za četiri takmičara iz crvenog plemena i isto toliko iz plavog.

Nakon što je Maša Kuprešanin napustila "Survivor", već su određeni četvrtfinalisti crvenog plemena, a to su Nađa Erić, Milica Dabović, Stefan Nevistić i Stevan Stevanović.

Kako je u plavom plemenu ostalo pet takmičara, jedna osoba od njih je morala da napusti "Survivor".

Na kraju individualnih igara Goran Špaleta je izašao kao pobednik i osvojio ogrlicu za lični imunitet.

Jednog duelistu iz plave ekipe odredilo je pleme, a drugog je nominovao Goran. Plavo pleme je glasanjem poslalo Tomislava Rubinjonija u duel, dok je Goran nominovao Nevenu Blanušu.

Nakon neizvesne i duge borbe, Nevena je iz duela izašla kao pobednik, a Tomislav je napustio "Survivor".

Kako su već poznati čevrtfinalisti iz crvenog plemena, ovaj duel odredio je četvoro najboljih iz plave ekipe. Borbu za opstanak, ali i pobedu pored Gorana i Nevene, nastavljaju i Tena Tomljanović i Nika Rakić.

Što se tiče crvenih, i oni su se borili jedni protiv drugih u igrama za lični imunitet. Stefan Nevistić bio je najbolji od svih u crvenom plemenu i osvojio ogrlicu ličnog imuniteta. Ova ogrlica ne štiti nikog od ispadanja, niti donosi posebnu odgovornost za nominaciju, jer su crveni već obezbedili svoje mesto u četvrtfinalu. Ono što donosi ogrlica jeste strateška prednost u narednim igrama i Stefan je sada ima.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Pogledajte još